Opera Cashback
-
DagmaraD last edited by
@guylar1 En cuanto te pongas en contacto con nosotros ( vpn-pro@support.opera.com ), los fondos se devolverán a tu método de pago inicial.
-
Taro125 last edited by
Na wydane 4596 zł mam naliczony cash back w kwocie 63 zł. Dla mnie to mało. Tak naprawdę od pojedynczej transakcji naliczą się grosze. A na wypłatę środków trzeba długo czekać. Dodatkowo caskhback czasem się nie nalicza i trzeba kontaktować się z obsługą. Albo tak jak mam teraz - 5 transakcji powinno być już zaakceptowanych i wypłaconych. Skontaktowałam się z obsługą gdzie otrzymałam informację, że mam dalej czekać i jeszcze raz się z nimi kontaktować. Czyli ogólnie mówiąc - żądnej pomocy. Podsumowując - nie polecam. Dużo pilnowania, długi czas oczekiwania i niska kwota zwrotu.
-
Duhe last edited by
An error occurred when installing the extension: the image coudn't be decodified Icon_Light_Neutral.png.
I cannot install the extension, and I'm using Opera GX browser, wgat's that error message??
-
wzielinski Opera last edited by
@duhe Thank you for reporting. We have fixed this error, could you please try again?
-
zahlenfee last edited by
Die Aktivierung funktioniert seit heute irgendwie nicht mehr.... Aktiviert, drei Sekunden später soll ich wieder aktivieren...
-
sajmon33 last edited by
Cant activate cashback on any site, keeps reloading page and ask to activate again. Uninstalled and installed again, didn't help.
-
katarzynamos Opera last edited by
Hi @sajmon33! If you are only using a cashback badge to activate Opera cashback, try logging back into your Opera cashback account and re-activate cashback on the selected site. If, on the other hand, you are using both - cashback badge and Opera Cashback extension try disabling the cashback badge in opera://flags and re-activate the extension.
-
katarzynamos Opera last edited by
Hi @zahlenfee! Wenn du nur ein Cashback-Badge verwendest, um Opera Cashback zu aktivieren, versuche, dich wieder in dein Opera Cashback-Konto einzuloggen und Cashback auf der ausgewählten Website erneut zu aktivieren. Wenn du hingegen sowohl den Cashback-Badge als auch die Opera Cashback-Erweiterung verwendest, deaktiviere den Cashback-Badge in opera://flags und versuche erneut, die Erweiterung zu aktivieren.
-
zahlenfee last edited by
@katarzynamos: Also, in Opera flags ist alles in Englisch, hilft mir nicht weiter. Was ist ein cashback badge? Die Extention ist installiert, es passiert noch immer das gleiche, alle 3 Sekunden wieder aktivieren...
-
tieltt last edited by
Niestety, po zmianie z Dify Cashback na Opera Cashback oraz aktualizacjach rozszerzenia Opera Cashback nie działa. Co prawda, jest historia aktywacji cashbacku, jednak po upływie 68 godzin od momentu zakupu nie jest on uwzględniony. Wcześniej zakup był odnotowywany w histroii zazwyczaj do 24 godzin od momentu zakupu. Podsumowując, na tę chwilę cashback nie jest naliczany.
-
hucker last edited by
Every time I buy something on eg. Ebay, I find Dify cashback was switched off. It doesn't remind me until it's too late! One day I might get to use this blasted thing....
-
akwila last edited by
Nie polecam. Nalicza automatycznie (a i nie zawsze) tylko groszowe cashbacki dla transakcji z Allegro i Aliexpress, ale każde zamówienie większe, czy dotyczące sklepów odzieżowych, czy z elektroniką (wiele przypadków) zawsze kończyło się zgłaszaniem zagubionego cashbacku, co potem było rozpatrywane przez obsługę nawet do dwóch miesięcy i nie zawsze na moją korzyść mimo 100% włączenia cashbacku przed złożeniem zamówienia.