opera 12.16 unable to post new topic to forum

  • I'm posting this with firefox. My firefox is potected with noscript extention, had to add temp javascript permission to "d2jc9zwbrclgz3.cloudfront.net" before I could post here with firefox... Prior to that when I tried with opera:
    "Opera/9.80 (X11; Linux x86_64) Presto/2.12.388 Version/12.16" I couldn't post even when I turned on global javascript in the preferences.
    (I much prefer to only turn it on for specific sites...)

    The sequence is I would login to forum. select forum of interest click on the "Start New Disscusion" button and be redirected to the page that acknowleged that I had logged in."https://auth.opera.com/account/login/success?service=forums" instead of the new discussion composition editor.

    That sequence was the same with firefox untill I added the cloudfront site to noscripts list. BUT even turning javescript permision on globaly wouldn't let me post to opera forums with opera???.

  • What about cookies? Do you have them enabled?

  • Yes. Always set to accept all cookies but to delete them when I close browser.

    But this might be a problem with theversionof opera installed by Mageia Linux package management system (urpmi). Because on my Laptop, using (as installed by Opensuse {zypper}) Version
    12.16
    Build
    1860
    Platform
    Linux
    System
    x86_64, 3.7.10-1.28-desktop
    Browser identification

    Opera/9.80 (X11; Linux x86_64) Presto/2.12.388 Version/12.16

    I was able to login, & opena new topic composer having only enabled javascript via site preferences.
    I used Quick preferences > Edit site preferences to turn them on before I logged in, again when I got to the login screen, And one more time afer I was redirected to the forums, and for this copy of opera, it's working...

  • I'm posting this with firefox. My firefox is potected with noscript extention, had to add temp javascript permission to "d2jc9zwbrclgz3.cloudfront.net" before I could post here with firefox... Prior to that when I tried with opera: "Opera/9.80 (X11; Linux x86_64) Presto/2.12.388 Version/12.16" I couldn't post even when I turned on global javascript in the preferences. (I much prefer to only turn it on for specific sites...)

    The sequence is I would login to forum. select forum of interest click on the "Start New Disscusion" button and be redirected to the page that acknowleged that I had logged

    That sequence was the same with firefox untill I added the cloudfront site to noscripts list. BUT even turning javescript permision on globaly wouldn't let me post to opera forums with opera???.

  • Hmm ... 12.17 (Windows) seems to be fine. Probably a caching issue. Opera 12.x had issues sometimes with caching of redirects, emptying the cache should fix it for a while.

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.