Napisana na szybko (możliwe, że później dodam coś więcej). Same konkretny. Bez zbędnego pitu-pitu
- Darmowe filmy - OK, szkoda tylko, że (póki co) jest ich tylko 14.
- Głosowanie na filmy, które mają być dodane jako darmowe - fajna sprawa.
- Inspiracje (sugerowane filmy na podstawie publicznych wypowiedzi znanych osób) - fajna rzecz.
- Płatne filmy - OK, tylko dlaczego za każdy film trzeba płacić oddzielnie. Szkoda tylko, że nie ma możliwości wykupienia abonamentu na dostęp do wszystkich filmów przez określony czas. A najlepiej jakby były obydwie formy płacenia za dostępność do filmów.
- Instant TV (materiały o filmach i nie tylko od różnych twórców, m.in. TVFilmy z YouTube) - ciekawa rzecz. Tylko przecież to samo jest także m.in. w YouTube, więc czy jest tutaj potrzebne? Tym bardziej, że te materiały pojawiają się w "Kontynuuj oglądanie" na stronie głównej.
- Odkrywanie filmów - na podstawie m.in. roku produkcji, oceny kraju produkcji, płatności/darmowych produkcji a nawet takich detali jak (fabuły, miejsca, nastroju, bohatera, adaptacji i wielu innych) - bardzo fajna funkcja!
- Reklamy w darmowych filmach - OK, w darmowych filmach je toleruję (tym bardziej, że reklamy można pominąć po kilku sekundach i nie trzeba oglądać ich całych) ale mam nadzieję, że reklam nie ma w wykupionych pozycjach.
- Odtwarzacz:
- suwak głośności wg mnie jest zdecydowanie za krótki.
- starowanie klawiaturą - skoro spacją można pauzować odtwarzanie to dlaczego strzałką w lewo/prawo nie można filmu przewijać a strzałką do góry/w dół zmienić głośność?
- możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej i jakości filmu (własna/automatyczna) - dobra rzecz, nie wszystkie serwisy mają taką możliwość a myślę, że jest to pozycja obowiązkowa w każdym VOD