Accuweather Page Problem

  • O29, Windows 7 64 bit

    http://www.accuweather.com/en/world-weather

    Clicking on upper right "English (US), °F" will bring a box down allowing me to switch to Celsius; and clicking on "Login" does absolutely nothing for either of these. In 12.17, both work, sometimes a dropdown box opens even without a click. Also in the text box that allows you to search for a city, I have searched for 3 cities, in O12.17, just placing my text cursor in that box drops a box down that shows my previous searched for cities, in O29, nothing happens.

    Changing the user agents also does nothing.

    Help

  • Both seems to be working here. Are you using any extensions by chance?

  • Yes, I'll try disabling them and trying it again.

    I found the one that is interfering, called "Simple Autofill" that I REALLY like, but I will try to find another that is similar, thanks

  • Well, I simply cannot find an autofill extension that is as simple as this one, so I guess I will just have to disable it when I want to use the Accuweather site.

  • Just visit the Accuweather site inside a private window. Private windows disable extensions inside them but they will still be running in other non-private windows.

  • Lando, neato, never thought about that...however, in trying it, cookies are not stored, and all of the cities I visit now are not displayed in the drop down box that snaps up when I put my text cursor on the Search box.

    Alas, I thought we had a definitive cure for this.

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.