Do more on the web, with a fast and secure browser!

Download Opera browser with:

  • built-in ad blocker
  • battery saver
  • free VPN
Download Opera

The "Search in Tabs" button (icon) fails to fully render when opening browser

  • When I load the browser the Tab Search button (icon) fails to fully render (displays partially off the top of the page).

    By resizing (adjusting size of window) the button (icon) issue is fixed -- but only for that browser session.

    Each time I load the browser the Tab Search button continues to only be partially rendered (part of button is off the screen beyond the top of the browser).

    See attached screen-shots:
    what I get - search not fully rendered - resizing window fixes this put only for that session.png
    The above is what I get when I load the browser (notice the hour-glass icon is partially off the screen at the top of the browser). 😞
    what it should look like.png
    This is what I will get if I resize the window. As illustrated the Tab Search Button will then become fully rendered on the page. 🙂

    Another example that might be easier to see is when hovering the button:
    what I get - search not fully rendered - resizing window fixes this put only for that session.png
    The above is when button is not fully rendered (when I first load the Opera browser )
    what it should look like.png
    As illustrated above -- after I resize the window then the button is fully rendered which is best illustrated here when hovering the button.

    The Hover out-lined the button configuration better but is not captured in screen-shots so I've stuck-out these lines. (Assuming this is a global problem then you can as well better observe for yourself the partial out-line of the button when hovering the partially rendered button)

    Does anyone else have this problem with the "Search in Tabs" button?🤔

    It is obvious that the 2nd screen-shot results (after resizing the window) is the intended way the "Search in Tabs" button (icon) should consistently be rendered in the browser (that is -- initially positioned lower down so that the complete icon can be readily seen👍🏻 ).

  • @lakrsrool said in The "Search in Tabs" button (icon) fails to fully render when opening browser:

    Does anyone else have this problem with the "Search in Tabs" button?

    After 8 hours -- someone can at least answer this question -- by just looking at their browser.

    You wouldn't need to provide an answer as to why this is occurring -- but just to confirm if others are getting the same results would be nice.🤔

  • Sorry, but I can't reproduce that behavour. Everything looks fine with my search tab icon.

  • @lakrsrool You should wait at least 24 hours before bumping a topic, specifically your own.

  • @lakrsrool Not having such issue here.

  • Many thanks for the feedback 👍 -- so it's apparently not an Opera bug.

  • Further testing -- I'm finding I do not have the problem in Win10.

    I get this result in Win7.

    I presume both of you are using Win10?

    So can anyone using Win7 please post if they too get this result I've described?

    Thanks very much in advance.

  • @lakrsrool said in The "Search in Tabs" button (icon) fails to fully render when opening browser:

    "Search in Tabs" button

    I've reported this as a Windows 7 bug (since not that many users are likely using Win7) and appears to be an issue specific to that OS.

  • This post is deleted!
Log in to reply