[Solved]Opera 43.0.2442.806 (PGO) - Private window

  • When you open a private window does not display some controls of the browser window

    Windows 8.1x64

    https://youtu.be/lE_py7JFhF0

  • I agree same OS same results

  • Looks like an OS issue to me; Opera starts in a windowed mode and the window edges simply go off screen. That's not something Opera controls, but your OS. When I start Opera (either normal or a private window) it always starts maximized, which makes sure that all the options show on screen. But as said: that's something I set up in Windows, not Opera.

    You might want to try right clicking the icon which you use to start Opera, and then check the settings there.

  • Image

    on the previous version (42.0.2393.517) no such problem

  • It's a known issue.

  • Looks like an OS issue to me; Opera starts in a windowed mode and the window edges simply go off screen. That's not something Opera controls, but your OS. When I start Opera (either normal or a private window) it always starts maximized, which makes sure that all the options show on screen. But as said: that's something I set up in Windows, not Opera.
    You might want to try right clicking the icon which you use to start Opera, and then check the settings there.

    I don't see why it would be an OS issue since it only happens with private windows. The window is maximized, but the buttens are not there. And also the panel is black when the window is first opened, it should have system colors, you can see it in the video.

  • It's been happening to me, too, but not with private windows. It's happening at several sites I frequent and I'm not sure to grant access or not. I love Opera but this is driving me nuts and makes me want to go back to Firefox or Chrome. I hope they can release a fix for this.

  • how to rollback to previous version 42.0.2393.517

  • how to rollback to previous version 42.0.2393.517

    Un-install current version and install the old one. Don't forget to block auto-update.

  • Opera update on 44.0.2510.857 (PGO) solved the problem.

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.