Opera Cashback
- 

kedarkk last edited by@katarzynamos: @katarzynamos: "... nie odwiedzać strony Allegro z innego źródła marketingowego niż Opera Cashback w ciągu 24h przed zakupem". No co Wy ?? Mam nie używać kompa do swoich celów, a mam go używać tylko do zakupów np. na allegro. Macie problem bo w mojej sytuacji od wrzęśnia nawet złotówka się nie pojawiła 
- 

katarzynamos last edited by@kedarkk W przypadku braku nagrody cashback za zakupy zachęcamy do niezwłocznego kontaktu z Obsługą Klienta. Jeśli problem powtarza się, warto wspomnieć o tym podczas kontaktu z naszym Specjalistą — przyczyną takiej sytuacji może być konfiguracja przeglądarki lub urządzenia, z którego korzystasz podczas zakupów z Opera Cashback. 
 Nie chcemy ingerować w Twój sposób korzystania z Internetu i ważne jest dla nas to, by nasza usługa nie utrudniała Ci procesu zakupów. Jeśli jednak pojawiają się problemy, naszym zadaniem jest udzielenie rad w celu zminimalizowania ryzyka kolejnych niepowodzeń. Stale odnotowujemy mnóstwo transakcji z Allegro i mam nadzieję, że po zastosowaniu naszych wskazówek, Ty również będziesz mógł cieszyć się zakupami z cashbackiem.
- 

IvanKurbatov last edited byДелал много крупных заказов, несколько раз проверял чтобы расширение было включено. В итоге 5 дней ничего не засчитывало. Думал, что может засчитает, когда товар уже придет. Но на 6 день сделал несколько заказов таким же образом и их засчитало. Не советую этот сервис. Жена использовала другой сервис и там все засчитало сразу, каждый заказ. 
- 

renilto last edited by@ivankurbatov Согласен, Opera Cashback - худший вариант. Каким сервисом вы пользуетесь сейчас? 
- 

kedarkk last edited by@katarzynamos od ostatniego postu trochę mineło zakupiłem produkty za ok 2000 zł i zwrotu mam 2,67 zł nie pomagają zmiany przeglądarki, przeinstalowania przeglądarek, rozszerzeń itd. pisząc info na kontakt Pani odpisała mi że przyznała mi 5 zł zadośćuczynienia hehehhe czy to jakaś kpina. musiał bym do Państwa pisać po 2-3 informacje dziennie a i tak odpiszecie mi że to zła konfiguracja przeglądarki i dodatków, ale wszystko do września działało nagle się skończyło. 
- 

kedarkk last edited by@pilcio44 said in Opera Cashback: Wtyczka ma problemy z allegro.pl. Pomimo jej włączenia / aktywacji nie nalicza cashback, lub podaje błędną ilość. Proszę to naprawić. Dziękuję. Żadna strona podlegająca pod cashback nie nalicza kwot od pół roku mam z tym problem widocznie uaktywnia się to partiami bo Pana/ni post jest z czerwca ja mam problem od września 
- 

pilcio44 last edited by pilcio44U mnie działa Cashback Opera. 
 Blokował AVG i kupowanie z ulubionych / obserwowanych na Allegro. - Problematyczne bywają też same sklepy, np. Aliexpress, który nie potwierdza cashbacku.
 Zebrane mam 35, 6 zł. Jeszcze nie wypłacałem. Pozdrawiam wszystkich. 
- 

pilcio44 last edited by@kedarkk said in Opera Cashback:  
 Przynajmniej 3 transakcje w tym czasie a Cashbacku brak Ostro kupujesz  
- 

lvovdoba last edited byКешбек нараховано і доступно для виводу 1 грудня.Сьогодні 13 грудня і кешбек до тих пір не вдалося вивести на карту. 
 На баланс в особистому кабінеті нараховано але проблеми з виводом.Звертався в сервіс допомоги три рази,постійно відповідь по завчиному скрипту,ніякої конкретики.Не рекомендую даний сервіс
- 

katarzynamos last edited by@lvovdoba Мы искренне извиняемся за причиненные неудобства и обещаем возобновить снятие денег на карту как можно скорее. В настоящее время мы работаем над оперативным решением этой ситуации. В то же время мы рекомендуем тебе включить автоматическое снятие средств — так ты получишь свои деньги, как только неполадка будет устранена. 
- 

Iryna50 last edited byЖахливий сервіс, нікому не рекомендую. Кешбек не можуть зарахувати вже пів року  
- 

lvovdoba last edited byЛюди, прежде чем работать с этим сервисом, подумайте. Кэш бек вывести на карту не реально, заявка на вывод висит уже около месяца времени, техподдержка отвечает заучинным текстом и ничего по сути сказать не может. Сейчас работаю с другим сервисом, процент немного меньше покупки, но не существенно, за то выплачивает все стабильно и без проблем. Категорически не рекомендую OperaCashback 
- 

olesiak Opera last edited by@iryna50 Доброго дня, будь ласка, сконтактуйся з нами за адресою support@cashback.opera.com, будемо раді допомогти  
- 

hucker last edited byWhy don't we leave cashback on permanently? Why do I have to remember to activate it every single time I use it? Whatever it is clicking that button does, just have it happen by itself. It must be possible. 
- 

trustyWeedGuy last edited by@hucker: So true, it's very annoying missing transactions, feels so stupidly designed that you have to remember to click every single time... 
- 

icebluelugia last edited by icebluelugia"For a seamless shopping experience, we've disabled extensions in this workspace" How do I turn this off? I want to use my extensions. Who decided this was okay? Also, can't you just automatically activate cashback when I go to a website? Why do I need to have a pop-up appear and click it every time? At least make it an option to be able to have it automatically activate.