[Solved]Opera 12.18: Some websites facicons don't show up

  • Some websites the icon (favicon) won't show up, just the generic icon. I tried reloading from Internet (Control+F5) restarting the browser etc. Any ideas what is going on and how to fix this? Thanks.

  • Give us a safe example, we can look into it. Otherwise we're guessing - which I'm usually quite good at, but in this case I need more to go on. Could perhaps be that the favicon is in an unsupported image format.

  • Give us a safe example, we can look into it. Otherwise we're guessing - which I'm usually quite good at, but in this case I need more to go on. Could perhaps be that the favicon is in an unsupported image format.

    Amazon and ebay. My computer had locked up once and I restarted it with the power button. When it rebooted everything was weird, like all my programs forgot their settings, including opera. I hadn't gotten around to the task of setting it up how I wanted it for a few days, and I restarted it for some reason and all of a sudden everything was back to normal except my bookmarks bar had just stars where icons should be. So I tried to refresh them, some came back like all the Google stuff and some others, but not amazon and ebay.

    Before the incident I had noticed that ebay was showing the generic icon in the tab bar but the bookmark bar was good, maybe because I had not changed it in a long time. Thanks for trying to help

  • When I go to www.amazon.com or www.ebay.com in 12.18 I do see favicons - check in Preferences and make sure you haven't disabled them.

  • They seem to be working fine for me on 12.18 too.
    They're stored in the \Profile\Icons folder.
    Search there for any files with amazon or ebay in their names, delete them and see if the icons are then recreated.
    :)

  • Thanks guys, I got them back. I went into preferences editor and typed in favicon. Turns out it had the option to load embedded favicons only selected. I changed it to the default which is always load favicons.

  • Great, glad it was so easy to fix!
    :up:

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.