Another Problem (Pandora Page Won't Load)

  • http://www.pandora.com/

    Works fine in IE, however in Opera on Windows 7 the page will not open at all. Have disabled all extensions, deleted all cookies associated with Pandora.

    Help

  • Private window?

  • Private window?

    Hi, nope same result. It just hangs with the swirling circle in the tab.

  • Doesn't open here too.

  • Works here.
    Opera stable 44.0.2510.1218 (PGO)
    In private window too.

    As a detail, I don't have flash player.

  • Any ideas why your does and here and leo's do not??

  • Maybe flash player?

    BTW, check this.

    Since a while don't have problems even without the user agent enabled, don't know if playing just in Html5 (no flash installed) has made any difference.

  • Maybe flash player?
    BTW, check this.
    Since a while don't have problems even without the user agent enabled, don't know if playing just in Html5 (no flash installed) has made any difference.

    So according to your link, Pandora no longer allows Opera to run it?? I have tried user-agent switcher, and it doesn't solve the problem. Tried to set Flash as not to run on any page, and it still will not run.

  • Then, try with a clean profile.
    Steps in pinned post "FAQ..."

    Edited:
    Tested right now with a clean profile, everything Ok.

  • Clean profile, Pandora loads.

    Checked for the occurrence of the word "pandora" in all files in profile directory, and found it in Preferences and Browser.js. Changed name of preferences, and ran Opera, pandora does not open.

    So I assume the issue is with javascript...now what??

  • I recommend:
    Check in OHelp - Find solutions - Back Up
    And know what do you need to copy to the new profile

    or

    Go to the previous profile, use sync, then to the new profile, synchronize and set it manually.

    PS:
    1 First option may incur in copy the cause of the problem.
    2 If you have a lot of addons you may copy their settings but may incur point 1.

    If want to find the cause, import and test every part.
    If just want to make it work, just start over and set it all again.

  • zal, first off I appreciate your help.

    Bottom line, to go through all that just to make it load in Opera is kind of self defeating; rather I can just open IE and work with pandora there.

    I'm curious though, how did this happen in the first place??

    A comment to Leo...how is it that your opera also doesn't load the Pandora page??

    🙂

  • So I assume the issue is with javascript...now what??

    Rereading this you may try the same as with preferences (probably may need to reinstall to recreate file)
    Don't know if could work.

    Bottom line, to go through all that just to make it load in Opera is kind of self defeating; rather I can just open IE and work with pandora there.

    You can walk that way.
    I've used to use 2 browsers or 2 Operas sometimes to avoid setting all again until get tired.

    how did this happen in the first place??

    😕

    Btw, take note of this post so if you have any problem that can not be solved by Private window and usual, then a Clean profile is the saviour :knight:

  • how is it that your opera also doesn't load the Pandora page??

    The page is blank and in the tab it looks like it is loading.

    Disabling adblocker didn't help as well as changing the user agent.

    I will try with a clean profile later.

  • leo, same as me, loading with a clean profile allowed the page to load.

    Let me know if you find a fix, thanks

  • I've just tried with today's developer build using a clean profile and I still can see the issue.

  • Wonder why, then, when I use the current stable Opera I can load the page with a clean profile?

  • I've checked now in Opera Stable with a clean profile and the page loaded.

  • So what you are saying is the issue exists with you on Opera Stable (does not load), except with a clean profile.

    And with developer version with a clean profile it does NOT load.

  • Here, Pandora is working on every Opera version.
    Stable | Beta | Developer

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.