Appreciate if some helps here to the missing attachment icon in M2 mail list panel

  • Hello ,

    How I can get let M2 show back me the attachment icon ....?

    I specially modified the attachment column moved to front as I need to lookup attachments... now is .... no icon.

    my operaprefs.ini

    [ Columns ]
    Mail View=0, 25600, 0, 1, 40165, 1, 2, 82578, 1, 5, 51200, 1, 3, 28930, 1, 4, 11515, 1, 6, 11235, 1

    Thank you very much.
    edmond.

    no

  • Appreciate if any of you can tell to the cause ( and how to correct this )

    Thank you very much.

  • Never moved that column myself, perhaps it only works next to the Size column?

  • Thanks .........

    In the same Widow 8.1 machine I have another HSB Stanlone Opera without issue ( showing correctly attachment icon )

    And this ok ones is :

    [Columns]

    Mail View=0, 25600, 0, 1, 14243, 0, 2, 144188, 1, 5, 51200, 1, 3, 11358, 1, 6, 21381, 1, 4, 2271, 1

    ( The bade ones is )

    [Columns]

    Mail View=0, 25600, 0, 1, 25141, 1, 2, 99228, 1, 5, 51200, 1, 3, 28083, 1, 4, 11500, 1, 6, 10698, 1

    Annoying to why the other one having issue without showing the attachment icon.

    icon

  • Your previous image has message on right while this image has message below ...

  • Yes, you are correct .........

    as I mentioned " the message below " is my other copy of Opera ( In the same machine )

    I have both copies work at same time ( for different e-mail purpose )

    Show you again here the both sets............

    both

    Thanksssssssssssss !

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.