Android system back button doesn't work properly

  • When do you plan to fix that Android system back button doesn't work properly? Sometimes works, sometimes not. It's happening for years and you have done not anything with it.

    https://youtu.be/6CIrN1Hmwjw

  • Use it from top bar then.

  • Use it from top bar then.

    Shouldn't system buttons work under all conditions / circumstances?

  • It seems to work fine here.

  • It seems to work fine here.

    You are probably the obly obe person with perfect opera. :-D For me, eveb after clean install of android, system back button sometimes works sometimes not, tab selector always shows white tabs... Xperia Z5, 6.0.1

  • Happening on Asus tablet too, Android back button often doesn't work.

  • Happening on Asus tablet too, Android back button often doesn't work.

    Could u please report it via bugreport in settings? To they finally do something about it...

  • For me, eveb after clean install of android, system back button sometimes works sometimes not

    Here it usually fails only when there's a network issue so I don't blame the button.

  • Use it from top bar then.

    Also when you use full-screen view bar panel is hiding so system back button is useful for going back unless it works...

  • Could u please report it via bugreport in settings?

    Reported

  • Could u please report it via bugreport in settings?

    Haven't you done it already? If so then there is no need to another bug report on the same issue.

  • Could u please report it via bugreport in settings?

    Haven't you done it already? If so then there is no need to another bug report on the same issue.

    Really? Because I do it for years an guess what???

  • Really?

    Yes. Reporting the same thing lots of times would probably juts make people wasting time marking them as duplicates of the original report and would not speed up the process of fixing the issue.

    Because I do it for years an guess what???

    I've been using Opera since a long time and just recently I've started reading about that issue. So I guess it may not be something that lots of people are facing.

    There may be many reasons for a bug to not be fix, like:

    Bad reporting of the problem
    Bug not being reproducible
    Fix depending on a third part
    etc

    What is the bug ID? Have you ever tried to mention it here (without the @ part) so people can know it exists and turn it easier for Opera's people to find it?

  • Really?

    Yes. Reporting the same thing lots of times would probably juts make people wasting time marking them as duplicates of the original report and would not speed up the process of fixing the issue.

    Because I do it for years an guess what???

    I've been using Opera since a long time and just recently I've started reading about that issue. So I guess it may not be something that lots of people are facing.
    There may be many reasons for a bug to not be fix, like:
    Bad reporting of the problem
    Bug not being reproducible
    Fix depending on a third part
    etc
    What is the bug ID? Have you ever tried to mention it here (without the @ part) so people can know it exists and turn it easier for Opera's people to find it?

    That's why I'm not use opera forum for a long time. Also I've taken few times screenrecords with this behaviour but as I said for years nothing...

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.