[Solved]Opera wont play deezer tracks

  • Same thing wont happen in other browsers example; vivaldi

    when i click play on a track on deezer track shows up but it stays in 0:00 and wont play any sound:
    http://i.hizliresim.com/A3vm3Q.png

    my only add-ons are tampermonkey with anti-ad blocker killer script - tunnelbear - u-block ad blocker disabling all those still wont fix the problem

    flash player is installed and updated to last version

    my system specs are i5 4200h / 4gb ram / gtx 850m / opera is running on a 120gb ssd

  • Thanks for the report but I am unable to reproduce it - a number of Deezer tracks play correctly here (and I don't even have any add-ons).

    Do you have VPN/Turbo on? Or, maybe do you have the setting for plugins (Settings / Websites / Plugins) turned off?

  • I also have the same problem. Deezer says that Flash is blocked but it is enabled and up to date. VPN and Turbo are both off. Deezer works well with other browsers. Opera seems to have a problem.

  • VPN and Turbo are both off

    What are your plugins settings in Settings > Websites > plugins?

  • Run all plug-in content.

  • Yeah still no luck then. I love using opera wish i can use it to listen to some deezer or spotify too but both of these wont work even with a clean install of opera whereas they work perfectly on vivaldi and chrome

  • pasfia, If you are using Windows 10 I have found one way around the problem. Deezer is available as an app from the Microsoft store. However, that still leaves Opera unusable for any other websites that rely on Flash. It is a shame as I would prefer to use Opera exclusively but other browsers have to be kept on standby.

  • Both Deezer and Spotify are working here.

    Do you have Flash ppapi version installed and updated?

    Deezer seems to having issues with the ad-blocker, have you disabled the ad-blocker for Deezer's page?

  • Disabling the ad-blocker for Deezer's site has worked. Deezer is now playing properly in Opera. Flash ppapi version was installed and up to date, so it was just the ad-blocker causing the problem.

    Thank you for your help.

  • Had this issue. Go to Settings > Websites. Make sure Flash isn't blocked.

  • Had this issue. Go to Settings > Websites. Make sure Flash isn't blocked.

    It was set to click&play changed it to always run flash content and it works perfectly now. thanks!

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.