Hi, Doesn't work Please fix it Thanks
Best posts made by larah
- Opera add-ons
-
RE: OPERA'da Outlook.com HESABIMDAN Çıkış YapamıyorumTürkçe
Cevabı buldum microsoft, skype ve msn linkleri ile ilgili tüm çerezleri sildim ve oldu.. Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olayım dedim..
-
RE: Opera GüncellemedeTürkçe
Felsefe mi yapıyorsunuz bana adımlardan söz ederken?
Daha açık nasıl anlatayım dedim ya Web'den girerken ve de Güncelleme yaparken hep hata veriyor diye ve ancak 5 veya 6 ncı denememde olumlu bir sonuç veriyor ayrıca bu sorunu sadece ben yaşamıyorum çok fazla insan yaşıyor.. ki bu da zaten okuduğum yorumlardan belli..
Tamam sizde böyle bir sorun yoksa bende size inanırım ve de unutun gitsin bende kabahat ki tekrardan yazıyorum 1 yıldır zaten çözülemeyen bu sorun için.
Hata'nın ekran görünüsünü de gönderiyorum ama yine de mutlaka unutun gitsin, bi daha da bu sorunu yazmayacağım çünkü zaten çook SIKILDIM (Cevap da beklemiyorum)
Latest posts made by larah
-
RE: Opera Güncellemede Yeni Güncellemeyi VermiyorTürkçe
@mnike Belliydi işin buraya varacağı.. Microsoft Edge de Windows 7 için güncellemeleri çoktan kaldırdı.. Ama beri yandan bu detayı Opera sitesinde hanii Edge'de olduğu gibi belirtmedi., emin misiniz peki?
Püfff ben mecbur muyum Windows 10 yüklemeye bilgisayarım o ram'i zaten kaldırmaz ki neysee yapacak bi şey de yok galiba., mağdur etmeye ve de bunun için de kendilerini mutlu hissettirmeye devam etsinler o zamann -
RE: Şifreler Nerede Saklanıyor?Türkçe
@izvef hmmm anladım herşey silinmiş oldu tabii ama son bir seçenek vardır ki eğer bilgisayarınızda "Sistem Geri Yükleme"niz açıksa ama tabii sistem geri yüklemeleri manuel ya da otomatik silinmediyse (ki bu da zaten görülür) o sildiğiniz tarihe geri dönüp geri getirebilir ve akabinde dediğim yerden şifreleri alıp pc'nize kaydedebilirsiniz ama tabi bozuk olan o Opera geri gelecektir ama siz de Login data'yı geri almış olacaksınız ve de sonra tabii o bozuk Opera tekrar yüklenmiş olacak ve de sonra yeniden Opera'yı tamamen silip yeniden temiz yükleyebilirsiniz..
Ve dediğiniz gibi başka bir pc'de görebilmeniz için önceden senkronizasyon yapmış olmanız lazımdı, tabii onu bilemiyorum yapmışsanız şifreler tabii ki kurtulur..
Geçmiş olsun.. -
@izvef "Login data" derken adına klasör dememiştim zaten:) rica ederim.. Bir de Veya'dan sonrasını yazdığımın da işlemini yapın bence, hani ola ki şifreleri geri yüklemek için yedeklemiş olursunuz.
-
@izvef Kimse cvp vermemiş, ben söyliyim:
C:>Kullanıcılar>Burada Sizin Kullanıcı Adınız>AppData>Roaming>Opera Software>Opera Stable>Burada da "Login Data" var ki bunda da sizin şifreleriniz saklanır.
Bende öyle ama ben Windows 7 kullanıyorum..Veya sitede Ayarlar (Çark işareti) ve üstten search yapın ve "Şifre Yöneticisi" yazın ve yanındaki minik ok'u tıklayın açılan sayfada şifrelerinizi göreceksiniz ve burada da "Kayıtlı şifreler" yazdığı yerin sağında 3nokta var tıklayın ve "Şifreleri dışa aktarın" deyin..
-
Opera'yı Güncelleme HAKKINDATürkçe
Merhaba,
Opera'yı web sitesinden güncellediğimde sitesinde yazan sürüm 95.0.4635.80 ve bunun ekran görüntüsünü gönderiyorum.. AMA beri yanda sitesinden Opera'yı indir dediğimde indirdiğim Setup'un arkasında yazan sürüm 97.0.4719.63 oluyor..
Pekii bu çelişki nedir, size daha önce de bu sorunu yazdım ve bana dediniz ki Opera'nın sorunu diye.. Bende diyorum ki tamam sizin yapacağınız bir şey olmayabilir ama bu çelişkiyi bu sorunu Opera'ya bildirebilirsiniz değil mi?
Ya da bana yazacağım bir yer söyleyin yani bir https adresi ya da bir mail adresi verin ben yazayım, böyle de olur.. bir cevap bekliyorum, teşekkür ederim... Ve şu an ekran görüntüsü de gitmiyor error veriyor, bunu da bir onarın olur mu? -
RE: Opera does not give the new update, when update gives previous version..Opera for Windows
@leocg The screenshot i posted tells a lot, it's a proof.
And what cooperation are you talking about.. You should answer my questions, not me.
Already you can't explain anything.
Don't answer me again and know your place..!! -
RE: Opera does not give the new update, when update gives previous version..Opera for Windows
@leocg It has nothing to do with which version i'm using, this is a technical error of Opera because the update it gave is the previous version, i also gave the screenshot above, did you review?
Who else can i write this error to?
Please give me an e-mail address because you can't go to the solution, you just give an idea.
Or i will wait for the next version maybe then it will be fixed automatically.. - Opera for Windows
-
@leocg I uploaded what you said but gave an error and also this answer is not the correct answer to the question and also why is Opera making this error so don't you need to report this bug?
Or give me an e-mail address and i will let report to Opera, okay? -
Opera does not give the new update, when update gives previous version..Opera for Windows
Opera on the web does not give the new update for a long time, it gives the update of the previous version v95.0.4635.46 and it says up to date with this version but actually it should give the new version v96.0.4693.50 and technical team should be informed about this so the technical team does not see this error?
And when i try to upload a screenshot from here it gives me an error, solve that too..
The problems don't stop at the opera so let them work a little more carefully, Okay?