Opera Güncellemede Yeni Güncellemeyi Vermiyor
-
larah last edited by larah
Opera'yı Web sayfasından güncellediğimde yeni güncellemeyi vermiyor, bir önceki sürüm olan 95.0.4635.46 olan sürüme güncel diyor yani yerinde sayıyor ve yeni sürüm olan 96.0.4693.50 sürümü yüklemiyor, bu hatayı bir tek ben mi görüyorum?
Bir moderatörden bu konuda bir cevap bekliyorum. -
mnike last edited by
artık win7 ve 8 desteklenmeyecekmiş.en az windows 10 kullanıcılarına verilecekmiş güncelleme.ayıptır milyonlarca kişi mağdur durumda
-
larah last edited by larah
@mnike Belliydi işin buraya varacağı.. Microsoft Edge de Windows 7 için güncellemeleri çoktan kaldırdı.. Ama beri yandan bu detayı Opera sitesinde hanii Edge'de olduğu gibi belirtmedi., emin misiniz peki?
Püfff ben mecbur muyum Windows 10 yüklemeye bilgisayarım o ram'i zaten kaldırmaz ki neysee yapacak bi şey de yok galiba., mağdur etmeye ve de bunun için de kendilerini mutlu hissettirmeye devam etsinler o zamann -
jhonbob last edited by
benim opera sürümüm 95.0.4635.84 güncelle diyom güncel diyor menü nün arka rengi kırmızı oluyor ve menüye girince son güncellemeleri alınız diyor soluunda kırmızı nokta simgesi var basıyom opera ya yönlendiriyor indirip kuruyom ayını sürüm
adamlara güncelleme kısmında çalışmayan birşey var bize bildirin kısmdan bug report kısmından sıkıntımı ingilizce olarak yazdım
2 haftadır adamlar hep aynı maili atıyorlar manuel olarak güncelleyin diyor yada ftp linkden güncelleyin diyor calışmayan birşey olursa tekrar bug reportdan biildirin diyor çalışanlarımız yazdıklarınızı gördüler üzerinde çalışıyorlar dedi kaç defa yazdım adamlara aynı mesajı bana atıp duruyorlar açıklayıcı bilgi istedim tenezül etmiyorlar
desteğini mi çekti windowes 7 den ben mecburmuyum windows 10 yada 11 kurmaya zaten sistemim kaldırmaz yeni laptop yada bilgisayar alsam fiyatlar uçuk bütçem yok şuan opera firması altarnatif güncellemeleri alan bir tarayıcı yapmalı
8 senedir opera kullanan birisi olarak bu opera firmasının mesajlarında hep aynı cümleleri kullanıp mesaj atması resmen kullanıcının mağduriyetini umursamama oluyor opera firmasına hiç yakıştıramadım kaç defa mail attığımda açıklayıcı bir bilgi verin dedim ingilizce olarak oralı bile olmadılar ben burda opera kullanıcısı müşterisi olarak benim sıkıntımı çözmek zorundalar ben madur olmuşum sürekli aynı mesaj atmaları beni kızdırdı madem çözemmiyorsan benim sorunumu bırak bu firmayı kapat git yada altarnatif güncelleme alan bir tarayıcı yap vivaldi tarayıcıya geçiçem
opera benim için BİTMİŞTİR artık dalga geçer gibi sürekli aynı mesajı atıp duruyor banave arkadaşlar güncelleme almıyorsa sizdede menü simgesi arka rengi kırmızı olduysa
masaüstünde opera simgesinin özelliklerine girin hedef kısmının sonuna --disable-update yazın kapatın açın güncelleme devredışı olur bu sıkıntıdan kurtuursunuz -
ScorpionGothic last edited by
@jhonbob Teşekkür ederim. Sende de sekmelerin sürekli yer değiştirmesi sorunu oluyor mu?