So that you can log in to different Facebook or Gmail accounts - work and private. It would also be helpful for webdevelopers.
Best posts made by rafalspuka
-
Workspaces as separate sessionsSuggestions and feature requests
-
RE: Brak ąPolski
@googlarz To może być kwestia dodatku lub programu na komputerze, który używa skrótu "ALT+A".
-
RE: Jak działają rekcje?Loomi by Opera - Testy Beta
@jojo0587 To byłoby bez sensu, bo trolle zaraz porobią śmietnik
Spoko, wbijaj tutaj:
https://loomi.tv/pl/movie/anonymous -
@jojo0587 Okay, pokazuje się. Odpowiedziałem w 15 sekundzie
Czyli jednak publicznie, a przynajmniej w ramach wersji językowej serwisu. Oby to była tylko wstępna wersja, bo to bez sensu.
-
@jojo0587 Nie mówię o sobie, tylko o znajomych. Ewentualnie mogłaby to być grupa umówiona na wspólny seans, co miałoby największy sens dla tej platformy.
-
RE: Moja opiniaLoomi by Opera - Testy Beta
@jojo0587 Myślę, że kolejny abonament byłby złą decyzją, zwłaszcza nie posiadając treści oryginalnych. Zwłaszcza, że 10 zł za każdy film, to dobra cena.
-
@jojo0587 Ja nie widzę w Loomi konkurencji dla dużych platform na abonament, lecz doświadczenia podobnego do kina, gdzie raz na jakiś czas wykupuję dostęp do tytułu, żeby cieszyć się funkcjami społecznościowymi.
-
RE: Przewijanie wideoLoomi by Opera - Testy Beta
@rkalkowski Tak, bardzo brakuje przewijania w przód i w tyło o 10 sekund, jak w innych serwisach.
Latest posts made by rafalspuka
-
Muting theme sounds when minimizingSuggestions and feature requests
I often keep Opera on Windows minimized while working on video files or watching movies or playing games. Usually, applications that have background music are automatically muted when they are minimized. Please add this option.
-
[Suggestion] Collapse bookmark bar islands like add-ons barGeneral
I really like the ability to collapse the add-ons bar and would like to be able to collapse the bookmarks bar as well. When collapsed, the bookmarks bar should land on top next to the collapsed/expanded add-ons bar.
-
RE: The web version of Slack no longer supports OperaOpera for Windows
@gmiazga Today everything is back to normal. Thanks for trying to help.
- Opera for Windows
-
The web version of Slack no longer supports OperaOpera for Windows
I wanted to open Slack today and saw this message. I have the latest version of Opera and installed the latest update yesterday. Yesterday everything was fine. Opera is actually not on the list of browsers supported by Slack.
-
RE: Przewijanie wideoLoomi by Opera - Testy Beta
@rkalkowski Tak, bardzo brakuje przewijania w przód i w tyło o 10 sekund, jak w innych serwisach.
-
RE: Moja opinia 2Loomi by Opera - Testy Beta
@jojo0587 12. Serwisy VOD zazwyczaj nie posiadają takich opcji oceniania, bo zależy im na jak największym konsumowaniu treści i złe oceny odstraszałyby od niektórych tytułów, a jak widzowie zaczęliby oceniać, to mogliby dojść do wniosku, iż nie warto płacić za serwis pełen badziewia. Nieliczne serwisy pokazują średnią ocen np. z IMDB.
-
@jojo0587 Ja nie widzę w Loomi konkurencji dla dużych platform na abonament, lecz doświadczenia podobnego do kina, gdzie raz na jakiś czas wykupuję dostęp do tytułu, żeby cieszyć się funkcjami społecznościowymi.
-
@jojo0587 Nie mówię o sobie, tylko o znajomych. Ewentualnie mogłaby to być grupa umówiona na wspólny seans, co miałoby największy sens dla tej platformy.
-
@jojo0587 Myślę, że kolejny abonament byłby złą decyzją, zwłaszcza nie posiadając treści oryginalnych. Zwłaszcza, że 10 zł za każdy film, to dobra cena.