Where is the Bulgarian forum?
-
lz2sdc last edited by
I twice asked the same question, but the topic did not appear in this section Strange approach to new ideas...
И аз зададох на два пъти същия въпрос, но темата ми така и не се появи в този раздел
Странен подход за новите идеи... -
devirto last edited by
Първоначално ни бяха завряли във Виетнамския, което 'меко казано' беше леко неприятно.Сега вече е там където го постнах. Явно ние няма да си имаме наш под-форум както преди, а ще е кой където си реши било на английски било на български ... 'леко мазало' , но все пак да изчакаме да видим. Радвам се, че все пак не съм единствения българин тук, де
-
lz2sdc last edited by
Всички сме вероятно тука, ама за сега си траем и не можем, все още да се намерим! В крайна сметка, можем да си направим наши теми с Бг заглавия, в някой от по-неактивните общи под-форуми (за да не бягат много драстично назад), после както направих тук, бележим ги с звезда, така да ги откриваме по-лесно. Ако не ни създават наш под-форум, ще си пишем във всеобщия на родния ни език!
-
zapfod last edited by
Да, и аз мятам по едно око, но с тези им регистрация-за-форум, регистрация-за-профилна-картинка, регистрация-за-коментар-на-билдовете доста ме подразниха и общо взето само инсталвам стабилните версии, без да чета и коментирам.
Карам на О12, нищо че в последния 'peacekeeper' О27 ми извади по-добри резултати. А и 'оперци' с нелепите промени, на които отдават незнайно защо приоритет въпреки feedback на потребителите, не ме стимулират ама никак да прекрача към chropera. Тези дни се натъкнах на някакъв ентусиастки проект за браузър (оттер, нарочно не го изписвам на латиница да не спамя форума), в който за една година са докарали приемлив набор от нещата, които имаше в O12. Да, има още мноооого трески за дялане, но от момента, в който portable версията им безпроблемно ми импортна всички bookmarks от О12 и си преподредих/изтрих търсачките, както аз искам (а не доколкото браузърът ми позволява) - определено ме спечелиха поне до степен да си отбележа сайта им и да наглеждам ежеседмично какво ново пускат. -
zapfod last edited by
Мдамм, аз съм в киреча, още от първото им preview, и сега от него пиша.:) Mалко е бъгав още (поне 64 битовата версия), обаче усещането е доста близко до познатия браузър, че даже и с няколко добавки. Има я пак тръпката да открива човек новости (което се загуби с новата Опера) - един ден цъках по 'page action' с блокъра и филтрите за цветове, днес пък случайно се натъкнах на F2 опцията.:) Оттер-ът също е ОК (наглеждам го), но е доста по-назад като features понеже там нещата ги движи един човек и няколко помощници на доброволни начала, и няма как да навакса от раз с такова избухване като В-браузъра. Ами до скоро значи.:)