Do more on the web, with a fast and secure browser!

Download Opera browser with:

  • built-in ad blocker
  • battery saver
  • free VPN
Download Opera
  • I can't seem to be able to sync my Opera PC to my mini Opera ipad.
    Please help

  • @jharpj, right now we sync only bookmarks. When you Sign in with the same account on your iPad and on your PC, then you should have the same bookmarks on both devices. If this doesn't help, please describe your problem more precisely: can you Sign in on both devices, do you see any error message?

  • Thank you for the reply.

    Opera for windows is fine but Opera mini on my iPad has done a great job of hiding the sign in which I haven't been able to find. Also the "SYNCRONIZATION" comand in settings is greyed out - not active. Probably because I have been unable to sign in.

    A website with some screenshots and instructions would be helpful.

  • Hi, look at the screenshots below and please let me know if this helps:
    Imgur
    Imgur
    Imgur

  • I get a very partial load on www.sbnation.com - but only in mini mode. It loads fully in turbo mode. This is a recent problem - I've been using mini on their sites for ages.

    I have posted a bug report (although the bug report doesn't include mini v10.0.0.89592).

    -jk

  • Looking at number 3 of your screen shots. Everything matches until I get to the "sign in" option which is not present but is replaced by my email address which I assume means I must be always signed in? I do not see an option to view my "favorites" and the word "SYNCHRONIZATION" IS STILL greyed out.

    By the way thanks much for taking the troube to do the screen shots etc.

  • @jharpj, if you have your e-mail here, then it means you're already connected with Opera Sync. The word "SYNCHRONIZATION" in Settings is just a section header, it's not a button.
    You can find your Bookmarks on the Speed Dial page:

    Imgur

    @jmwking, thank you for the report, forwarded to server team.

  • I get a very partial load on www.sbnation.com - but only in mini mode. It loads fully in turbo mode. This is a recent problem - I've been using mini on their sites for ages.
    I have posted a bug report (although the bug report doesn't include mini v10.0.0.89592).
    -jk

    Seems to have been fixed. Thanks!

    -jk

  • I feel lucky, I still have all my custom searches (from old sync) :yes: <- I also thought I might never see those again

  • Okay I've got it.
    Thanks for your help.