certain pages won't load in Opera 17

  • Hello,

    I like the new Opera a lot. I know, it's a lot like Chrome, but the Discover feature is just too cool and to be honest I never liked bookmarks all that much anyway. That is not why I write to you today. My question is why certain sites won't load, and just produce a tab which is completely blank, or which load the page for a fraction of a second and then go blank. The repeat offenders are architizer.com and salon.com. I can load the salon homepage but individual articles flash and then disappear.

    Any opinions appreciated.

  • I have no problems accessing these pages. I could open the homepage and articles just fine.
    Opera 17.0.1241.36

    PS. Opera 17 isn't final yet so you posted in the wrong forum (the right one is here just so you know).

  • **I am having the same problem and it is with older versions too. I have to keep reverting to IE because the pages won't load in Opera. I have just upgraded to the latest version, in case that helps......it doesn't

  • i have the same problem with Opera 16 and 17, currently on 17 though
    i am keeping both v12.16 and v17, but my Opera17 just wont load any pages -- yes, ANY pages including Settings and pages that doesnt even require any internet connection when i am tabbing out from an online game

    this doesnt happen with my Opera 12.16, my Opera17 works like wonder when i'm not tabbing out from any games..
    this is very bothering me as i usually need to tab out to browse the internet when im in game

  • Have you tried disabling plugins to see if one or more is the source of the problem? Couldn't replicate the issues this end

  • Well played, Elrice. The source of the issue was Ghostery, which apparently has judged Salon and Architizer to be malicious or intrusive. Thanks.

  • Originally posted by brettpike:

    Well played, Elrice. The source of the issue was Ghostery, which apparently has judged Salon and Architizer to be malicious or intrusive. Thanks.

    Glad it helped

  • Thank you elrice, I have just started to go through them to see which one is causing me the problems

  • I have problem loading one local news/tv portal
    http://dnevnik.hr

    in many occasions it just a blank white page (blinks on opening site, but goes white immediately), and if I leave it for some time...eventually it loads the content, after couple of minutes (not NSL)
    It's not a Ghostery thing, or any other extensions...it seems random
    same thing with sub-pages...

    edit:strange, but with Salon.com is other way around
    it loads sub page normally, but after a min or two, blank white page appears
    http://www.salon.com/2013/10/15/i_wrote_an_erotic_novel_under_my_grandmas_name/

  • I am having the same problem. I have to keep reverting to IE because the pages won't load in Opera. I have just upgraded to the latest version.

  • I am using 12.16 at this moment. I browse Reddit and some posts result in a message, "cannot display this in a frame. Please click here to open in a new window". Doing so opens the post in the exact same tab I was in. Unsure why this happens. Only happens to a fraction of links.

  • Good advice Elrice. I had an Avast antivirus plug in that was blocking acess. Thanks

  • Why are you bumping a post from over a year ago? That was from a version of Opera that is about 10 revisions out of date...

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.