Flash failing on some sites

  • Recently, I've been encountering more and more pages where what appears to be Flash video returns an error in Opera, but not Chrome. Here is the latest instance (sorry for the content):

    http://www.theatlantic.com/video/index/409597/a-phone-call-with-charles-manson/

    I've updated Flash. The latest version shows in opera:/plugins. I don't know what else to try. I intially blamed the problem on the Vista still running on this old notebook, but again the failing implementations usually work fine on Chrome. Any ideas?

    Version: 36.0.2130.32 - Opera is up to date
    Update stream: Stable
    System: Windows Vista 32-bit running

    TIA

  • Well the only browser I've got that works properly on that video under Windows XP is Opera 12.18! :lol:
    Opera 36 won't show the video, Chrome 49 won't show the page at all, Vivaldi says the video cannot be displayed, Firefox 45 crashes, Internet Explorer 8 is rejected by the site.
    Great browser compatibility by the site owners there, but I bet it works fine in Edge on Windows 10, which is of course all that matters now!
    🙂

  • They have some weird kind of ad the plays over the video. Can you view the video from the direct link?

    http://brightcove.vo.llnwd.net/e1/uds/pd/29913724001/29913724001_4543561349001_4543486565001.mp4?pubId=29913724001&videoId=4543486565001

    If so, it might be your ad blocker that is causing the problem.

  • Thanks for the replies. The video loads fine for me in Chrome, davehawley. Most of the ones where I get an error do load in Chrome.

    The direct link returned Failure: 400 Bad Request. I don't use an ad blocker.

    I feel as if it is some setting in O, but who knows. 🙂

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.