Senkronizasyon Problemi!
-
sarasc Opera last edited by
@yyusufemre Geri bildiriminiz icin tesekkur ederiz. Ayarlar - Gelismis- Senkronizasyon sekmesinde kullanici adinizla tekrar giris yapin ve 'Gelismis senkronizasyon' sekmesinde senkronize olmasini istediginiz urunlerin aktif olduguna emin olun. Problemin devam etmesi durumunda lutfen bir sonraki versiyona guncellemeyi unutmayin.
-
yyusufemre last edited by
@sarasc said in Senkronizasyon Problemi!:
@yyusufemre Geri bildiriminiz icin tesekkur ederiz. Ayarlar - Gelismis- Senkronizasyon sekmesinde kullanici adinizla tekrar giris yapin ve 'Gelismis senkronizasyon' sekmesinde senkronize olmasini istediginiz urunlerin aktif olduguna emin olun. Problemin devam etmesi durumunda lutfen bir sonraki versiyona guncellemeyi unutmayin.
Varmı başka istediğiniz birşey ?
-
A Former User last edited by
Vallahi aynı sorun bende de var, redmi8 telefonumdan üç tane parola siliyorum iki dakika sonra aynı parola geri geliyor çok acayip, açık sekmeler konusunda 15 tane açık sekme oluyor aynı bilgisayardan sanırım operayı her açıp kapattığımda sekme kaydediyor, acayip saçmalamaya başladı
-
hakkiaydin last edited by
@yyusufemre "Gelişmiş senkronizasyon ayarları" bölümünde o herşeyi eşitle dediğimiz bölümde yukarıda PAROLA istiyor. daha önce senktonizasyon parolası koydurmuştu onu girmemi bekliyormuş anca farkettim bende. parolayı girince herşey geldi.
-
@hakkiaydin o başka bir şey verilerinizi opera değil de özel şifre ile korumak isterseniz öyle olur fakat bende bu aralar parola sorunları yaşanıyor, zaten açık sekme senkronizasyonunu kapattım aynı bilgisayardan 15 tane gösteriyor.
Mesela aynı sitede 8 parolam var, hepsi bir anda aynı parola oluyor çok saçma bir sorun.
-
erhanerbir last edited by
@yyusufemre
Bugün artık yeter diyip malum browser'a geçtim... Parola ve yerimlerini senkronize ediyor ama ne tema. ne eklentiler ne de ayarlar, hiç bir şeyi getirmiyor... Düzelirse belki döneriz... win 10 -
yusufgokirmak last edited by
Arkadaşlar sizdede eklentiler senkronize edilmiyor dimi genel bir sorun bu cok baktım ama göremedim eklentiler sekronize edilmezse ne işe yarıyor ki anlamadım valla
-
@yusufgokirmak çok sinirleniyorum, sürekli parolalarım bozuluyor. Bir siteye birden fazla parola varsa bir parola bütün hesapların parolası oluyor.
Eklenti senkronizasyonu ne daha ayarları doğru düzgün senkronize edemiyor, mobilden reklam engelleyicili bir tarayıcı bulursam bırakıcam bunu. Aslında ilk yan çubuk özelliğine tutulup geçtim çok iyi özellikleri var ama şu senkronizasyonu düzeltseler. -
@kozakli35 ben de artık pes edip, androidde eklentileri olan firefoxa geçtim. Güzelim tarayıcı ne hale düştü goodbye opera
-
okujuve last edited by
@kozakli35 said in Senkronizasyon Problemi!:
@yusufgokirmak çok sinirleniyorum, sürekli parolalarım bozuluyor. Bir siteye birden fazla parola varsa bir parola bütün hesapların parolası oluyor.
Eklenti senkronizasyonu ne daha ayarları doğru düzgün senkronize edemiyor, mobilden reklam engelleyicili bir tarayıcı bulursam bırakıcam bunu. Aslında ilk yan çubuk özelliğine tutulup geçtim çok iyi özellikleri var ama şu senkronizasyonu düzeltseler.aynı sorun bende de var ve çok sinir bozucu. kaç defa kaydettiğim şifre kendi kendine değişti. kaç defa Şifre değiştirme ile uğraştım. Android, mac ve windowsta 3 platformda sorunsuz kullandığım tek tarayıcı idi. ama bu parola işi aşırı can sıkmaya başlayınca ben de elveda diyorum
-
izze22 last edited by
@sarasc Her güncellemede bi sorun çıkıyor bu seferde https://prnt.sc/UvXg1yBO3s1N burada ki sorunu çıkarıyor senkronize edemiyorum.
-
abdullahefendi last edited by
@hakkiaydin nerden bulabiliriz o şifreyi bendende istiyor ancak nerde olduğunu bilmiyorum koydummu hatırlamıyorum sıfırlanıyormunbilmiyorum
-
mstfcbngl last edited by mstfcbngl
Ben de telefonun flowuna pc bağlamaya çalıştığımda pc hesaptan çıkıyor komple. Eşleştirme kodu gözükmüyor. Bir türlü çözemediler şu senkronizasyon sorunlarını.
-
sonersavkar last edited by
O kadar çok uğraştım ki ama bir türlü senkronizasyonun tamamlanmasını sağlayamadım. Birinci görselde gördüğünüz gibi oturum açıp "Her şeyi senkronize et" butonuna basıyorum. Kimlik doğrulama istiyor, şifremi girip doğruluyorum ama saatlerce senkronizasyon tamamlanmıyor. Tarayıcıyı kapatıp açınca tekrar oturumdan çıkılmış default haline geri dönüyor. Yıllardır opera kullandığım için tüm ayarlarım, parolalarım, sekmelerim gitti denilebilir.
-
jabel last edited by
Boşuna şifreleri kayıt ediyorum. Telefondaki şifreler ile bilgisayardakiler senkronize olmuyor. Başka bilgisayarda hesabıma girdiğimde hiç bir şey kayıt etmemişim gibi kayıtlı şifreleri göremiyorum. Opera güzel ama bu şekilde bir işe yaramıyor.