Opera Güncellemede
-
larah last edited by larah
Opera web sitesinden Güncelleme yaparken sürekli sorun yaşatıyor, çook uzunnn zamandır bu hatayı onaramadınız. Neden? Pekii bu çok mu zor?
-
SilentHugOfDoom last edited by
@larah daha aciklayici olmaniz lazim. problemi detaylariyla anlatmazsaniz kimse ayni adimlari tekrar edip sorunun herkes tarafindan yasanip yasanmadigini goremez.
ne sorunu yasatiyor? ne hatasi?
bende boyle bir sorun yok!Stable macOS • Online Portfolio
-
larah last edited by
Felsefe mi yapıyorsunuz bana adımlardan söz ederken?
Daha açık nasıl anlatayım dedim ya Web'den girerken ve de Güncelleme yaparken hep hata veriyor diye ve ancak 5 veya 6 ncı denememde olumlu bir sonuç veriyor ayrıca bu sorunu sadece ben yaşamıyorum çok fazla insan yaşıyor.. ki bu da zaten okuduğum yorumlardan belli..
Tamam sizde böyle bir sorun yoksa bende size inanırım ve de unutun gitsin bende kabahat ki tekrardan yazıyorum 1 yıldır zaten çözülemeyen bu sorun için.
Hata'nın ekran görünüsünü de gönderiyorum ama yine de mutlaka unutun gitsin, bi daha da bu sorunu yazmayacağım çünkü zaten çook SIKILDIM (Cevap da beklemiyorum)
-
HeLLNighT last edited by
@silenthugofdoom Arkadaşım, ben opera tarayıcı uygulamasını bu gün bilgisayarımdan tamamen kaldırmak zorunda kaldım neden mi? her gün güncelleme olmaz ya, her gün kendini güncelliyor oto güncellemeyi devre dışı bıraktım yine tekrar güncelliyor bundan artık bıktım.