Недели 3-4 проблема с ютубом

  • В общем по началу раздражало не сильно, но прошлой ночью искал именно видео материал и это странное явление довело до бешенства. Когда делаешь поиск чего бы то ни было в гугле и по ссылке переходишь на ютуб, он открывается в каком то мне до сели невиданном миниатюрном виде. http://screencast.com/t/N3zx9lEs Причём само видео не всегда умудряется подстроиться под размер интерфейса и показывается обрезанная его часть. Если сделать обновление страницы, то загружает нормальный, привычный ютуб, как обычно, и как везде. Проблема одновременно появилась на двух разных компах. Сегодня на одном из них обновилось до версии 28. В других браузерах такого глюка нет.

    Надеюсь подскажете решение, а то я впервые так близок к тому, чтобы забыть про оперу на веки вечные.

  • Inflekted, you should either try the Russian forums here or start topics here in English (it's the English section here).

    1. You do search. With what?
    2. What are your Opera version, OS, and location? Any proxies?
  • Well, your title is as follows:

    Недели 3-4 проблема с ютубом

    It translates YouTube Problem for Last 3-4 weeks.
    What happened then - that 3-4 weeks ago? (Presumed you can do some English.)

  • Sorry! ;)

    I repost my question in russion forum and try shortly explain my problem there.

    When i following a link from google search to youtube video, youtube opens in strange small look. http://screencast.com/t/N3zx9lEs When i refresh opened youtube page it reloads in standart look. In other browsers all works ok. Problem started in one time on two computers. Now opera version is 28.

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.