Denetim-Masası-Programlar klasöründe Opera birden fazla kayıt oluşturuyor
-
sigsauer last edited by
Tahminen 3-4 aydır özellikle opera versiyonunun ''opera hesabı''nın eklendiği atıyorum 90'lı seriden itibaren, Windows-tüm kurulu Programların yer aldığı ''Denetim Masası-Programlar'' da Opera hem en son sürümü hem de önceki 3 veya 4 tane daha eski versiyonlarda yine Opera olarak kayıtda gözüküyor. Bunlar her yeni sürüm güncellemesinde oluşuyor. En yenisini 96.0.4693.20 bırakıp diğer eski sürümleri silmeye çalıştığımda silinmiyor! Son sürümü silince diğer eski sürümlerde silinebilir oluyor bu defa da son sürümde kayıtlı parolalar kayıtlı speed-dial vs tüm verilerim kayboluyor epey zahmetli bir sorun yaşıyorum.. Opera 64 bit kullanıyorum Windows 11 64 bit. Bundan bağımsız bir başka PC'de yine aynı sorunu tespit ettim yani sorun benim PC'de değil. Opera 92 den 93 e 94 e ara versiyonlarda her güncellemede programlarda niye birden fazla kayıt oluşturuyor bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? Bu kabul edilemez duruma (bug) bir çözüm var mı? Çözüm önerileri için şimdiden teşekkür ederim. 2007'den beri düzenli Opera kullanıyorum böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum!