ciągle trzeba logować do Google
-
grzejnik32 last edited by
cześć. Dlaczego musze się za każdym razem logować do Google podczas uruchomienia przeglądarki? takiego czegoś nie było w Operze na Android a w wersji mini jest. jak sprawa wygląda u was?
-
arkad last edited by
Na OM 4.2, 4.5, 7.0 i 7.5 nie mam tego kłopotu.
Może ta ww. kwestia jest związana z konkretnymi modelami telefonów ( i/lub ich producentami).
Podobna sytuacja zachodzi w przypadku dostępu do konkretnych stron, ta sama wersja OM u jednych łączy z danym adresem, a u innych nie.
Tu w grę wchodzić może model telefonu lub lokalizacja.
Sprawdziłeś wszystkie dostępne opcje ustawień połączeń w "swojej" OM? A jak to wygląda w przypadku OM na K770i (jeśli jeszcze go masz)? -
ryszard last edited by
Wyłączyłem Operę, rozłączylem internet. Uruchomiłem i nie było potrzeby logowania. Czyli "zapomina" w czasie wyłączania telefonu.
-
ryszard last edited by
No to zagadka - kiedy "zapomina" zalogowanie. Ani ponowne uruchomienie telefonu ani zalogowanie przez inny komputer.
Jutro "zapomni"? -
mbaluta last edited by
Na forum angielskim nie ma jakiejś dużej frekwencji, więc tu jest jescze mniejsza. A jeśli chodzi o logowanie do Google, to wejdź proszę w ustawienia -> Zaawansowane -> Ciasteczka i upewnij się, że są włączone. Jeśli nie podziała, zgłoś buga przez https://bugs.opera.com/wizard/mini i podaj tu number buga.