OPERA'yı Güncellemede SORUN
-
larah last edited by
Opera'yı Web'de güncellerken "Güncelleştirmeler denetlenirken bir sorun oluştu" hata anonsunu hep ama hep veriyor ve bu aylardır böyle, daha ne kadar devam edecek bu sorun "Güncelllemeleri denetle" butonunu tıkladığımda artık bir kerede güncelleştirsin ve lütfen bu sorunu artık en yakın zamanda düzeltin..
-
A Former User last edited by
@larah Bu cihazinizdan kaynakli bir sorun degil, surumden kaynaklanan bir durum veya bir eklentiden kaynakli.
Su an guncelleme yapabilmek icin;
Ayarlar sayfasindan Opera'nin goruntulenme dilini Ingilizce olarak sectikten sonra Opera'yi yeniden calistirin ve guncellemeyi Ingilizce dilinde gerceklestirin.
Not: bu yontem test edilmis ve basarili sonuc almistir. -
larah last edited by larah
Sürümden kaynaklanan dediniz iyi de kaç kere sürüm değiştirdi aylardır böyle kaç kere güncelleme yaptı bu opera son bir yıl içinde ama yine bu sorun hep var:) bence server'leri zayıf ama dediğinizi deneyeceğim yani İngilizce diline çevirerek.. Her ne kadar böylesine bir çözüm koskoca Opera browser'e hiç yakışmazken yine de denemek zorundayım. Cevap için Teşekkür ederim.
-
A Former User last edited by
@larah Opera'yi Ingilizce kullaniyorum ve guncelleme sorunu yasamadim, Opera'yi Turkce kullanan arkadaslarim bu sorunu yasadilar, onlara yaptigim oneriyi size sundum. Kendi payima elimden gelen budur. Eger sorun surum harici bir eklenti ise surum ile ilgili sorunlarinizi BURADAN rapor edebilirsiniz.
-
larah last edited by
@omergencbay Tamam, dedim ya bende İngilizce kullanacağım deneyeceğim zaten de başka çarem yok, diye.. İyi akşamlar.