Do more on the web, with a fast and secure browser!

Download Opera browser with:

  • built-in ad blocker
  • battery saver
  • free VPN
Download Opera

The authorization dialog does not appear after starting the browser and the sites do not open.

  • There is a problem when starting the browser.
    I have about 10-15 permanent tabs open, some of which require authorization after starting the browser.
    Previously, it was enough to click on the tab and an authorization dialog appeared to enter the login and password, which was autocompleted according to the settings in such a way that it was enough for me to click "Login" and the site would open.
    Now the problem is that this request does not appear after starting the browser. Moreover, neither updating the tab, nor even opening this site in a new tab helps. If the site did not open after the start, then I already can not open it at all. There is an endless download and nothing happens. The site does not open. Sometimes when you start the browser on a pair of tabs, authorization has time to appear and I can go to these sites. But on most of the tabs this does not happen and the sites hang in endless loading.
    The only way that helped me was by resetting cookies. At the same time, I needed to log in to many other sites after that. But after the next start of the system and browser, everything repeated again. I can’t understand what’s the matter and why the authorization request doesn’t appear after the start, and most importantly why, even after refreshing the page or re-opening the tab again, I can’t access the site. Has anyone encountered this behavior? The problem started being reproduced with the latest update 64.0.3417.83

Log in to reply