Do more on the web, with a fast and secure browser!

Download Opera browser with:

  • built-in ad blocker
  • battery saver
  • free VPN
Download Opera

Opera Mini 7.5.5 for Android

  • Just tried to go to this site, using om, for some DD. it won't open at all. Went to UC browser to try it & it opened fully.

    http://m.benzinga.com/article/3014935?utm_referrer=http%3A%2F%2Finvestorshub.advfn.com%2Fboards%2Fread_msg.aspx%3Fmessage_id%3D104287025

  • nowurtalkin wrote:

    Is opera mini the antichrist?

    lol, for sure it is 🙂

  • Is there any way to 1) edit a post?

    Yes, just click on the icon below the post count (the one on the left) and then on edit. You can edit your post up to 30 minutes after have posted them.

  • "Yes, just click on the icon below the post count (the one on the left) and
    then on edit. You can edit your post up to 30 minutes after have posted
    them."

    Thx leocg... Well, that might explain something... what icon? There is no icon below the post count on my screen. Any idea why not? (funny thing tho...its such a simple answer (outside the fact it doesn't show on my screen), yet I asked the mod guy & he couldn't tell me that..

  • I just checked this forum page in 3 other browsers. The icon (?) you noted does not show in any of those either. Interestingly, the font size & text layout is bigger & better in the other 3 non opera mini browsers. Also noticed that there are thumbs up/down option showing in those other browsers but it doesn't show for me in opera mini. Pretty ironic, when your own browser depicts/displays your forum worse than in other browsers.

    Anyway no icon for edit...

  • Also just noticed that the post count reads the same for me on the entire page.

  • Except the one above. As soon as I said that, the count increased by 1. All the rest on this page read 95. I'm beginning to suspect a corrupt install?

    I may as well add here... that it sometimes gives me the "2 posts within 120 sec" error, when I didn't do that & after waiting the required 5 min, it still gives same error.

  • Duh... I just realized how dumb what I said is... lol... I was for some reason thinking in terms of "numbered in order" rather than the post count #.. but still no icon..

  • Also just noticed that the post count reads the same for me on the entire page.

    As it should. The count will change when you post new comments

  • I may as well add here... that it sometimes gives me the "2 posts within 120 sec" error, when I didn't do that & after waiting the required 5 min, it still gives same error.

    It's an anti-flood forum setting.

    Btw, all that discussion about the forum is kinda off-topic here.

  • "Yes, just click on the icon below the post count (the one on the left) and
    then on edit. You can edit your post up to 30 minutes after have posted
    them."
    Thx leocg... Well, that might explain something... what icon? There is no icon below the post count on my screen. Any idea why not? (funny thing tho...its such a simple answer (outside the fact it doesn't show on my screen), yet I asked the mod guy & he couldn't tell me that..

    Can't you see even the "quote" icon?

  • Ok, I've just checked and it seems that Opera Mini doesn't show the tools and quote icons.

    Not sure if it's a Mini issue or a forum one.

  • "I may as well add here... that it sometimes gives me the "2 posts
    within 120 sec" error, when I didn't do that & after waiting the required
    5 min, it still gives same error."

    It's an anti-flood forum setting.
    Btw, all that discussion about the forum is kinda off-topic here.

    ...You missed the point. I said: "...when I didn't do that" (meaning I didn't violate the time rule so it shouldn't kick in the error)... and also I added that: "after waiting the required 5 min, it still gave the error..".

    So I was describing how the anti spam thing wasn't working properly, as described above... which by default, implies/shows that I already understood what it was there for... while you are only telling about the anti spam, which I obviously already knew of.

    As to "all that discussion about the forum".... What IS "the topic"? I was reporting various malfunctions of the browser. While doing so I experienced the 2 issues w/the errors, which shouldn't have occurred, so it seems reasonable to make note of it at that point. Moreover, I don't know at this point, nor do I think you know, that any difficulties I described (including the 2 re: the posting errors) are: 1) due to the browser, 2) due to the forum architecture, 3) due to phone/device, or 4) any combination of above. I made that point in a previous thread, where the errors & malfunctions were either not answered/explained or, we're not answered correctly, sameness above where I reported the 2 errors thrown which shouldn't have been thrown because they were not triggered by the reality of the rules built in to the anti spam efforts. The only reason I even mentioned that it happened, was to add to the list of all the malfunction & non+working things, I constantly & consistently have experienced, for a long time. And it also was hoping that reporting enough of them & their nature, might help to sort out whether the cause(s) were due to whatever from the list of possibilities above.

    Again, what "topic" do you refer to?

  • ...and also, the only reason things went to forum specific issue is because I could not delete or edit & so I asked which led to your question about the icon, which I said there's no icon showing & led to other points.

  • "Also just noticed that the post count reads the same for me on the
    entire page."

    As it should. The count will change when you post new comments

    ... The post I made 7 hrs earlier, the one just before yours above, clearly explains that I realized my mistake.

  • "Can't you see even the "quote" icon?"

    ... No, I can't see that either & I believe I reported that in the previous thread, (either I did or I was put off track by the mod who was giving an attitude & a host of misunderstood or incorrect replies), but I at least was trying to report that I was not seeing the quote marks either. I think I did but it was not followed thru with.

    So, no icon, no quotation marks, and no thumbs up/down sign o the right. As I already reported, the quotations marks & the icon did not show on any of 4 browsers I checked, but the other 3 browsers (besides mini) did show the up/down thumbs.

    There also are 2 "zero's" showing on the left, ea one being clickable like a link, but do nothing, except sometimes 1 of them causes a zoom in.

    As to how this (apparently..who knows?) forum specific stuff, (as opposed to whatever you think the so called "topic" is... well, I'll point out that after an extended period of time, after this so called update, there was only 3 or 4 comments here, all being combines that the browser doesn't work & neither you nor any of your counterparts, so much as offered a single word to any of those posters, as any sort of help. Nothing.. Nada. I at least gave them the common courtesy of some kind of reply, rather than them just being ignored, whether I had a tip or a comment or added my own similar complaints... so i think it's ludicrous to suggest that there's any king of problem or wrong, w/me posting these posts. It's all about malfunctioning opera mini and/or opera mini forum, while using opera mini to access the forum, issues & it sucks & almost all the various posts by different users & the various threads...say the same dang thing over & over & over. This, IMHO, is not the time for a dying mobile browser to split hairs about the posting protocols, but to get down to business to solve these problems in a timely manner.

  • "Ok, I've just checked and it seems that Opera Mini doesn't show the tools
    and quote icons.
    Not sure if it's a Mini issue or a forum one."

    ...omg....unbelievable...so in other words, you're giving these answers & opinions, specifically in & specifically about, opera mini....while obviously, you (as well as the mod on the previous thread about these issues..) are using a pc or something else than a phone, to read & deal w/these "Android phone specific issues", which is what opera mini Android is specifically for. So both of you now have wasted time by assuming you can using a pc to observe & comment on opera mini Android (cell phone) issues!

    That's pretty ridiculous if you care for my opinion. ESPECIALLY when considering the nature of the problems I've been reporting & AFTER I have already suggested that it could be related to interplay between mini & phone, in terms of both the browser AND the forum... So (lol) NOW you admit that there's not yet a way to tell if it's 1) forum related, phone related, or mini related or a combination of.

    Sheeez (I don't think you guys are paying very good attention to the facts reported, not using very critical think no in your responses, but then again, wtfdik?

  • Should've read: "critical thinking"...but of course I can't edit cuz there's....wait for it..... NO edit function! (nor quote function, nor delete, malfunctioning anchor or place holder, can't post w/o high number of retries, too small fonts, mysterious "o" links, and the best of all....how you can't even normally use asterisks, underscores, equal signs, etc etc etc, w/o causing all sorts of "markdown" related issues (especially w/you guys who are reading about opera mini Android phone related posting & text issues, while using a PC to read it & check it... ughhhh)

  • why i canot use opera mini for my android mobile eventho im successfully install it

  • What happens when you try to open?