Opera się zawiesza podczas synchronizacji konta i wolno strony wczytuje
-
ireneusz last edited by
Hej poradzicie jeśli ktoś się zna mam przeglądarkę opera gx. O tu problem.kedyvkirledy uruchomię operę to długo wczytuje strony o co tu chodzi jest naj nowsze wersje , a tez bywa że dodam konto opery synchronizacja i podczas synchronizacji zawiesza mi operę nawet zwykła ma to samo wie ktoś w czym jest problem . Opera kilka dni temu była od nowa instalowana niewiem.o co chodzi w czym jest problem ..
-
ireneusz last edited by
@rolnik u mnie jest nawet ponoć wyczyszczeniu przeglądarki usunięciu foldera z profil z dysku dalej to samo jest. Kiedy klikam daną stronę widzę zanim się wczyta pusta stronę i czekam z 3 Dec może dłużej jak wczyta na karcie widać że wczytuje Facebook wczytywał się dość szybko i inne strony a tu czekać muszę..
-
Egoba last edited by
U mnie też jest ciekawie, nagle po wywaleniu prądu odpalam opere gx i zaczyna się zacinać - 5s trzeba czekać po kliknięciu (jedynie ustawienia nie lagowały). Wyłączyłem akceleracje gpu w ustawieniach, pomogło na 2 tyg, dzisiaj znowu wywaliło prąd i to samo ale akceleracja już nie pomoga.
-
kris1985 last edited by
@Egoba said in Opera się zawiesza podczas synchronizacji konta i wolno strony wczytuje:
akceleracje gpu
Mam to samo jak ma się dużo zakładek zapisanych wystarczy cierpliwie poczekam niech synchronizacja się dokończy i wszystko się odwiesza
Ogólnie to dziwne tak nie powinno być hmm.Co do wolnego wczytywania stron mam to samo, używałem cleanera itd i działało ale nie na długo nie wiem o co chodzi.
Przeszedłem z chroma i było bajecznie ale teraz zastanawiam się nad powrotem
Bardzo dziwne i zastanawiające jest (nie wiem jak u ciebie) na świeżo zainstalowany Gx na dzień dobry w Menadżer zadań 15+ zakładek w tle WTF coś tu śmierdzi + Gx działa jeszcze gorzej przy większej ilości otwartych zakładek freezy, i inne cuda i jeszcze wolniejsze wczytywanie stron