Problem z dźwiękiem
-
opiu last edited by
Witam serdecznie
Od kilku tygodni mam taki problem ze oglądam sobie filmy,słucham muzyki i kilka razy dziennie urywa dźwięk po czym wyskakuje komunikat "Błąd renderowania dzwięku.Zrestartuj komputer".
Pomaga zresetowanie komputera lub uruchomienie ponownie opery ale wtedy komunikat częściej wyskakuje .
Sprawdzałem inne przeglądarki i tam działa normalnie więc wychodzi na to ze problem leży wyłączenie w przeglądarce .
Ktoś wie jak to naprawić czy po prostu mam się przesiąść na inna przeglądarkę na stałe ? -
A Former User last edited by A Former User
Witam serdecznie
Z pudełka po czekoladkach, które ma pokrywę uchylaną jak pokrywy laptopów, zrobiłem sobie imitację Dell Inspiron 7500 z 1999 r. Zainstalowałem na nim HP-UX (Unix) z 1983 r. Ale,
Od kilku tygodni mam taki problem ze oglądam sobie filmy,słucham muzyki i kilka razy dziennie urywa dźwięk po czym wyskakuje komunikat "Błąd renderowania dzwięku. Zrestartuj komputer".
(...)
Ktoś wie jak to naprawić czy po prostu mam się przesiąść na inna przeglądarkę na stałe ?Przynajmniej mam szansę na konstruktywną odpowiedź, gdyż podałem rodzaj sprzętu i system operacyjny. Mam nadzieję, że może ktoś gdzieś żyje o podobnych zainteresowaniach. Tworki odpadają, o ile wiem tam przyjmują tylko konstruktorów Maszyn Turinga.
P.S. Kuźwa, nie rozumiem, dlaczego po polskim odpowiedniku forum Opery plątają się takie egzotyczne grzybki?
-
A Former User last edited by
@opiu i jak udało Ci się poradzić z problemem? Ja mam to samo i nie wiem co z tym zrobić
-
opiu last edited by
@gradzik
Niestety nie poradziłem sobie nadal
Ograniczyłem po prostu korzystanie multimedialne w przeglądarce