Witam serdecznie
Od kilku tygodni mam taki problem ze oglądam sobie filmy,słucham muzyki i kilka razy dziennie urywa dźwięk po czym wyskakuje komunikat "Błąd renderowania dzwięku.Zrestartuj komputer".
Pomaga zresetowanie komputera lub uruchomienie ponownie opery ale wtedy komunikat częściej wyskakuje .
Sprawdzałem inne przeglądarki i tam działa normalnie więc wychodzi na to ze problem leży wyłączenie w przeglądarce .
Ktoś wie jak to naprawić czy po prostu mam się przesiąść na inna przeglądarkę na stałe ?
Best posts made by opiu
-
Problem z dźwiękiemPolski
Latest posts made by opiu
-
SchowekPolski
Witam
Mam taki problem zrobiłem kilka zrzutów ekranu tym wbudowanym w opere i dodałem to wszystko do schowka(klikałem opcje skopiuj i zamknij) .
Pytanie teraz gdzie jest ten schowek z tymi zdjęciami ? nie mogę go namierzyć . -
RE: Problem z dźwiękiemPolski
@gradzik
Niestety nie poradziłem sobie nadal
Ograniczyłem po prostu korzystanie multimedialne w przeglądarce -
Problem z dźwiękiemPolski
Witam serdecznie
Od kilku tygodni mam taki problem ze oglądam sobie filmy,słucham muzyki i kilka razy dziennie urywa dźwięk po czym wyskakuje komunikat "Błąd renderowania dzwięku.Zrestartuj komputer".
Pomaga zresetowanie komputera lub uruchomienie ponownie opery ale wtedy komunikat częściej wyskakuje .
Sprawdzałem inne przeglądarki i tam działa normalnie więc wychodzi na to ze problem leży wyłączenie w przeglądarce .
Ktoś wie jak to naprawić czy po prostu mam się przesiąść na inna przeglądarkę na stałe ?