Vpn problemi
-
A Former User last edited by
ne yaptıysam çözemedim. Bağlanamıyor. Turuncu çıkıyor. problemi nasıl çözerim yardım edermisiniz? untivirüs yok add block kapalı. kaç kere sildim yükledim gene aynı problem veriyor
-
barisdayak last edited by
Opera'da Vpn Bağlantı Sorunu Yaşayanlar;
Windows 10'da Windows Vpn Ayarlarını aratıp gelişmiş ağlar üzerinden vpn'e izin ver ve Dolaşımdayken Vpn'e izin ver seçeneklerini kapatmanız sorunu çözecektir.
sorunuz olursa iletişime geçebilirsiniz. -
Windows 10 tüm ayarlardan Vpn ayarlarına gelip 2 seçeneği devre dışı bırakarak sorunu çözebilirsiniz.
-
@metu88 merhaba.
Windows 10 ise
windows 10 tuşuna basıp Vpn Ayarları yazın
çıkan vpn ayarlarına tıklayın.
resimdeki gibi kapalı konuma getirip bilgisayarı yeniden başlatın.
iyi çalışmalar. -
@barisdayak İşe yaramıyor vpn hala çalışmıyor. Kaç gün oldu hala çözemediler..
-
@TiRaNTx Opera'nın eski sürümlerini kullanıyorsan ondan olabilir. Çünkü yeni sürümler çıktığı zaman eski sürümlerde deaktif oluyor. Opera'nın son sürümünü yükleyip öyle dene.
-
thecryptograph last edited by
Aynı sorun aylardır bende de var yabancı forumlarda da çözüm yoktur. Burada anlattıklarınızı denedim, tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurdum, yeni çıkan Opera GX tarayıcısını kurdum yönetici olarak çalıştırdım ama vpn çalışmıyor. VPN lokasyonları da listelenmiyor. Linux işletim sistemli bilgisayarımda VPN kullanabilyorum sorun Windows 10'da var.
-
@thecryptograph dostum ben windows 10 ile sorunsuz kullanıyorum. Belki sizin Windows 10 sistem ayarlarınız ile alakalıdır. Aklıma gelen birkaç ihtimal yazayım örneğin;
- güvenlik duvarınız açıksa vpn bağlantısı engelleniyor olabilir, güvenlik duvarını kapatıp öyle deneyin.
- herhangi bir antivirüs programı yada windows defender vs. kullanıyorsanız o engelliyor olabilir, geçici olarak devredışı bırakıp öyle deneyin.