"Send to My Flow" was disabled for me and there were no arrows against the address bar.
After updating to version 100.0.4815.21, the "Send to My Flow" insole appeared, and in the "Enable My Flow" settings, of course, it is turned off.
Manipulations with on / off do not help, the arrow does not disappear.
Please help me how to get rid of it.
Best posts made by HYPERBOLOiD
-
How to remove/hide the "Send to My Flow" arrow?Opera for Windows
-
Как убрать\скрыть стрелочку "Отправить в Мой Flow" ?Русский
"Отправить в Мой Flow" у меня была отключена и стрелочки на против адресной строки не было.
После обновления до версии 100.0.4815.21 появилась стелечка "Отправить в Мой Flow", а в настройках "Включить Мой Flow" естественно стоит выключенным.
Манипуляции с включением\отключением не помогают, стрелочка не пропадает.
Помогите пожалуйста, как от нее избавиться. -
RE: Как убрать\скрыть стрелочку "Отправить в Мой Flow" ?Русский
Сегодня вышло новое обновление, этот баг исправили, стрелочку теперь можно скрыть.
Latest posts made by HYPERBOLOiD
-
RE: Как убрать\скрыть стрелочку "Отправить в Мой Flow" ?Русский
Сегодня вышло новое обновление, этот баг исправили, стрелочку теперь можно скрыть.
- Opera for Windows
- Русский
-
How to remove/hide the "Send to My Flow" arrow?Opera for Windows
"Send to My Flow" was disabled for me and there were no arrows against the address bar.
After updating to version 100.0.4815.21, the "Send to My Flow" insole appeared, and in the "Enable My Flow" settings, of course, it is turned off.
Manipulations with on / off do not help, the arrow does not disappear.
Please help me how to get rid of it. -
Как убрать\скрыть стрелочку "Отправить в Мой Flow" ?Русский
"Отправить в Мой Flow" у меня была отключена и стрелочки на против адресной строки не было.
После обновления до версии 100.0.4815.21 появилась стелечка "Отправить в Мой Flow", а в настройках "Включить Мой Flow" естественно стоит выключенным.
Манипуляции с включением\отключением не помогают, стрелочка не пропадает.
Помогите пожалуйста, как от нее избавиться.