@burnout426 yes I use it, I have 4 devices connected to each other
Latest posts made by awort
-
RE: The browser changed my passwordsOpera for Windows
-
The browser changed my passwordsOpera for Windows
Hi
I have a strange topic, the browser changes my saved passwords, e.g. I log in to 4 different mailboxes, one is for the Internet, the second is personal for important matters, the third is for my wife, the fourth is additional, each mailbox had a different password everything worked until today when the opera decided change all saved passwords to one and the same. It happened on all sites where I have a few logins, I didn't install anything, I didn't do any update, I cleaned the entire browser including uninstalling and installing a new installation and nothing worked
is there any solution to this situation? -
nigdzie nie mogę się zalogowaćPolski
Cześć
Mam taki problem, na koniec dnia wyłączyłem komputer, następnego dnia jak chciałem się zalogować na jaką kolwiek stronę pokazywało mi się błędny login lub hasło, na praktycznie każdej stronie tak miałem, tak samo dziwna akcja ponieważ jeżeli mam np 2 loginy na jakiejś stronie nie mogę ich zmienić np w poczcie loguje się na 2 różne adresy gdzie mam zapisane hasła do jednego oraz do drugiego konta, nie mogę się zalogować ani na jeden ani na drugi, podstawowe rzeczy typu reset kompa, czyszczenie wszystkiego łącznie z odinstalowaniem i wyrzuceniem wszystkich folderów nic nie dał.
Dodatkowa dzisiaj rzecz jest tak że wiem jakie mam hasło wpisuje je i nic pokazuje się błędne dane do logowania jak by opera próbowała podstawić inne hasło, nic nie zmieniałem w ustawieniach nic nie instalowałem