Site Kısayollarını / Yer İşaretlerini Opera Ana Ekranı / Ana Sayfa Ortasına Ekleyemiyorum
-
piranhashakan last edited by
Konu başlığını nasıl yazacağımı durumu nasıl anlatacağımı tam bilemedim biraz karışık olacak:
Win10'dan Win11'e geçtim 'Opera for Windows' olan en güncel son sürümü kullanıyorum. Opera ana ekrana / ana sayfada "Öneriler" yazan ortaya boşluğa hiç bir İnternet sitesinin kısayolunu Yer İşaretleri çubuğunda olan sitelerimi kayıt edemiyorum düzenleyemiyorum. Win10'dayken ana ekranda Opera'nın kendi adres çubuğunun altına (soldan sağa doğru) sıraladığımız tüm siteleri (Yer İşaretlerindekiler) yine aşağıya "Öneriler" yazan ekranın orta boşluğuna sürükleyip bırakabiliyordum.Yer İşaretlerine dizdiğim bazı siteleri sürükleyip ekranın ortasına (Öneriler yazan boşluk) konumlandırayım diyorum hiç bir eklenme belirtisi yok olmuyor çok sinir bozucu, Opera browser ana sayfa ekran ortası bom boş duruyor öyle eskiden Win10'daki Opera'da yapabiliyordum bunu.
Şurada linklerini paylaştığımız görüntülerde Opera ana ekranı dediğim Google arama çubuğu altındaki yerden bahsediyorum oraya nasıl siteleri ekleyebiliriz?