Opera tüm veriler silindi ve senkronizasyon şifremi hatırlamıyorum.
-
Kemal11 last edited by
Son gelen güncelleme sonrası tarayıcıyı kapatıp açtığımda opera güncellendi ve kendiliğinden kayıtlı tüm verilerim silindi kayboldu. Tekrar senkronize etmek için hesabıma girdiğimde senkronizasyon şifresi soruyor böyle bir şey koyduğumu bile hatırlamıyorum. Şifre sıfırlarsam veriler buluttan silinecek ne yapacağım tüm iş akışım durdu. Opera kullanmaktan soğudum
-
ScorpionGothic last edited by
@kemal11 Operayı mahkemeye vermek lazım. Yapılacak güncelleme öncesi olabilecekleri vurgulu bir şekilde belirtmeliydi. Benim de tüm yer imleri gitmiş. Profram fileste ayrı ayrı sürüm klasörleri var. Yer imlerini nereye kaydettiğini bulabilirsek bir ihtimal gelebilir.
Adamlar hangi ve nasıl bir kafa ile böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. Bir güncelleme yapılıyor ve tüm veriler gidiyor. Hiçbir test edilmez bir güncelleme.
Başları fena ağrıyabilir. Ben neyseki en son 1 ay önce tüm yer imlerinin yedeğini almıştım ama aradan geçen zamanda eklediklerim var
-
huseyinyamanuygun last edited by
@scorpiongothic Merhaba konuyu tekrar uplatıyorum. Bilgisayarıma format atmam gerekiyor Opera'da dosyalarımı eşitlemem gerekiyor senkronizasyon bölümünde şifremi ve eski şifremi istiyor. Nasıl yapacağımı bilmiyorum.