Eşitleme Problemi
-
A Former User last edited by
Merhabalar opera hesabımda olan site verileri parolalar yer imleri vs. format atıp yeniden kurduğum operada oturum açmama rağmen gelmiyor. bu eşitleme işlemini çalıştırmanın başka bir yöntemi var mıdır. Bu iş aslında bu kadar zor olmamalı adı üstünde "eşitleme" oturum açınca otomatik olarak hesabımda olan bilgileri oturum açtığım cihaza aktarması gerekmez mi. o kadar bilgiyi tekrar elimle gireceksem eğer neden opera hesabı oluşturdum. şimdi operanın şu klasörünü kopyalamanız lazımdı gibi şeyler lütfen söylemeyin disk bozulunca maalesef hiçbir şey kopyalanamıyor. hesap oluşturmamda ki amaçta zaten bu duruma düşersem bilgi kaybetmemekti.
-
@linux17 ilginiz için teşekkür ederim. ekran görüntüsünde olduğu gibi o alanlar işaretli. opera hesabına veri göndermede problem yok. ama yeni kurduğum opera tarayıcıda oturum açınca hiç bir bilgi gelmiyor. aslında sistem çok basit oturum aç bilgileri otomatik al ama bu kadar basit bir olayı neden yapamıyor opera anlamış değilim.
-
A Former User last edited by A Former User
@sevimliapo Ben işletim sistemi olarak Ubuntu kullanıyorum ve hiçbir zaman eşitleme problemim olmadı. Daha önceleri de burada eşitleme problemi olan bir sürü başlık açıldı ve başlık sahiplerinin çoğunun işletim sistemi Windows'tu. Windows'a özel bir sıkıntı mı bilmiyorum açıkçası.
Gönderdiğiniz ekran fotosunda parolalar kısmını da etkinleştirmeyi unutmayın.
buradan https://www.sync.opera.com/ eşitlenen verilerinizi görebilmeniz gerek, görebiliyor musunuz?
-
@linux17 maalesef sıkıntıda https://www.sync.opera.com/ bu adreste tüm bilgilerimi görüyorum kaç adet yer imi ne kadar geçmiş kaydı gibi her şey var. burada görmesem zerre dert etmem eşitleme yapmamışım göndermemişim der geçerim. orada görünüp sistemde oturum açınca gelmemesi insanın canını sıkıyor. sanıyorum sadece bana ait bir problem olmadığına göre opera bir çözümünü bulacaktır.
-
ercktbatuhan last edited by
@sevimliapo bende yaşıyorum bu problemi. öğrendiğim herhangi bir çözümü de yok. bu konuda operanın bir çözüm sunması gerekli.