Opera Mini 7.5.5 for Android

  • Dear All,

    we have released today a bugfixing update for Opera Mini on Android. We have only very minor changes for you, a couple of crashes were fixed and downloads were slightly improved.

    The update is now available in Google Play and will be present shortly on our servers and in other stores. Please go, give it a try and send us your feedback.

    Take care and have a nice summer!

  • Hi
    I just Download Opera Mini 7.5.5 But its fores close please fix
    Use samsung galaxy y I-509 handset

  • not able to use Opera Mini
    installed but not use fores close all ways
    please fixxx....... use samsung i509 cdma with android 2.3.6

  • We need opera mini 8 for android !!!

  • [Off-topic comment removed.]

  • Okk999,

    "Hi I just Download Opera Mini 7.5.5 But its fores close please fix Use
    samsung galaxy y I-509 handset"

    Sorry to hear.. did 7.5.4 work ok for you?

  • "Hi I just Download Opera Mini 7.5.5 But its fores close please fix Use
    samsung galaxy y I-509 handset"

    Hmmm....sounds familiar...didn't I hear this somewhere before..?

  • opera Mini 7.5.4 also not intalll.....its time to say bye bye to opera??? ......

  • "We need opera mini 8 for android !!!"

    Why... What's wrong w/7.5? They tell me it's the best thing since sliced bread, no?

  • "opera Mini 7.5.4 also not intalll.....its time to say bye bye to opera??? ......"

    Well...if it would install, I'm sure you would love it!!! In fact, maybe it's not even fair that you criticize it, just for a little tiny thing like not won't install (or the other one)... whaddya want EVERYTHING? And as to saying bye bye...that's what I've been thinking for over a year now...for mini for definitely, not sure about the rest of opera, altho all those cockamamie different versions at the same time doesn't seem too promising either & none of them that installed on my phone were good at all. I removed then all to provide me w/space for things that do work.

  • If I go to native browser, I can download. If I go to UC browser, I can download. If I go to Next browser, I can download. If I go to opera mini, I can't download...nada, zip, zero, no bytes, fails everytime instantly. I'm so glad this "update" improved downloading. So how are the rest of you doing w/downloading?

  • In addition;

    I cannot go to ANY yahoo related site using opera mini. Repeat, any attempt to access ANY yahoo site, whosoever, results in failure, only when using opera mini. That's pretty amazing. Yahoo is huge & has many many sites. If I try to link to any of them, it crashes to some kind of unknown to me code on the screen. Occasionally, the yahoo page being attempted to get to, will display for a split second & then always revert to the code page. Attempts to access yahoo pages w/native, UC & next browsers are successful. How can this be? Oh, by the way, I have a similar issue when trying to go to eBay pages. When I try to use a link, from let's say a search for a product, which results in a link to an eBay page, it goes to some generic eBay page which has no info on the product searched for or that was identified in the link. On a few occasions, the desired page with the item looked for, came up, but over 90% of the time, it goes to the generic, non info page. This does not happen so far using the other browsers. I'm not making this stuff up. If someone can give me the simple instructs to post screenshots here, I will.

  • It occurred to me that since the error or whatever the page depicts, when I try to access any yahoo page, is entirely basic text, I can copy/paste it. Below is what comes up if I type in "yahoo.com" (or any site related to yahoo).

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <query xmlns:yahoo="http://www.yahooapis.com/v1/base.rng"
    yahoo:count="1" yahoo:created="2014-07-14T18:45:23Z"
    yahoo:lang="en-US"><results><result>0 ywamob, 1 geo. 1 geo, 0 ywa.</
    result></results></query><!-- total: 45 -->
    <!-- engine47.yql.gq1.yahoo.com -->

  • What you see above, is NOT what I posted. I copy/pasted the whole error page & it pasted perfectly in the composition box. But when I posted it, above is what posted & has no relation to what I posted. I will try it again now..

  • Ok, i have recopied the text from the error page. It is already pasted below & is all there, all 6 lines of the code or error or whatever it is. I noticed that what posted in the above previous post, is about 1/2 of line 4.

    Now I will again try to post...

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <query xmlns:yahoo="http://www.yahooapis.com/v1/base.rng"
    yahoo:count="1" yahoo:created="2014-07-14T18:45:23Z"
    yahoo:lang="en-US"><results><result>0 ywamob, 1 geo. 1 geo, 0 ywa.</
    result></results></query><!-- total: 45 -->
    <!-- engine47.yql.gq1.yahoo.com -->

  • As you can see, the same thing happened & it only posted 1/2 (the 2nd half) of line 4. I have never before seen, on any phone or any pic I've used, where I can copy text & paste it no problem in to a text field & then upon posting it to a site (such as this one) that it does what you twice now. I will now try to access this page via a different browser, if that's possible & try to paste the text that way.

  • In addition, there is the previously reported issue(s) that only rarely does my message post w/o problem. Almost ea time, what happens is I get combinations of: blanking out text box, loss of anchor so it sends me to top of page, sometimes to a previous page altogether, and so I must copy what I've typed, before trying to post it, otherwise it instantly eats it & loses it for me. On approx 50% of the posting attempts, after it blanks out the text box & does not post, if I wait awhile & then refresh, then the post occurs, but the other half of the time, it never does so & the process must me repeated.

  • Is there any way to 1) edit a post? 2) delete a post?

    In addition to my question of how to post a screenshot?...can it come from my local drive (card) or does it have to be sent to where it has an online address?

  • Apparently, the reason that only the half line of text posted, instead of the 6 lines of text of the error, is due to this "markdown" since all the rest of the text, before & after the half line that posted, was angle bracketed. So this seems to mean that one cannot post any text that includes any of the otherwise normal use of the character that markdown employs. If that is true it's the dumbest thing I've ever seen. In other words, markdown employs the use of normal, regularly & often used characters, so is there a way to "turn on/turn off" the markdown? If not, then it seems one cannot use angle brackets, square brackets, equal signs, underscores, ampersands pound signs,etc, therefore cannot post text that includes those characters??? And just how would the everyday, common, casual poster know this? Is opera mini the antichrist?

    p.s. it also keeps signing me out & preventing me from using the forum.

  • Just tried to go to this site, using om, for some DD. it won't open at all. Went to UC browser to try it & it opened fully.

    http://m.benzinga.com/article/3014935?utm_referrer=http%3A%2F%2Finvestorshub.advfn.com%2Fboards%2Fread_msg.aspx%3Fmessage_id%3D104287025

Log in to reply
 

Looks like your connection to Opera forums was lost, please wait while we try to reconnect.