Problemy przy włączonym kilka dni lapku
-
Gruby666 last edited by
Cześć.
Opera (najnowsza) na Mint (19.1 na MATE x64) na moim laptopie (SATELLITE-PRO-C50 z 12 Gb RAM),
Dodatki do opery: Opera Ad Blocker, Tłumacz (z: sailormax), User-Agent Switcher (z: esolutionsnordicab). włączony cimny motyw.
Gdy komputer jest włączony przez kilka dni z uruchomionymi 3 operami (otwartych jest około 40 kart), w międzyczasie załącza się kilkukrotnie wygaszacz ekranu -
opera zaczyna mieć problemy z wyświetlaniem stron - youtube przestaje odtwarzać wideo i tylko buforuje, czat na Facebooku przestaje działać - kliknięcie na ikonkę czatu czy powiadomień spowoduje tylko "zamyślenie się" przeglądarki, również filmy na FB przestają działać,
żeby dostać się na tę stronę musiałem najpierw uruchomić ponownie komputerem (w prawym dolnym rogu była informacja o utracie połączenia).
ktoś coś -
ryszard last edited by
Wygaszacz ekranu? Po co? Nie możesz ustawić wyłączania ekranu po określonym czasie braku aktywności? (w win się tak da, a nawet można ustawić czas po jakim następuje uśpienie sytemu ale to inna sprawa)
Zaczyna mieć problemy po którymśtam uruchomieniu wygaszacza czy od razu po pierwszym?
Jak z innymi przeglądarkami?Tłumacz z sailormax? Dodałem https://addons.opera.com/pl/extensions/details/translator, odświeżyłem stronę, zaznaczyłem "Прошу прощения, я невнимателен. Всё работает." w komentarzu, kliknąłem w ikonkę rozszerzenia i nie работает. Ci działa?
-
Gruby666 last edited by
PROBLEM SOLVED
Okazało się, że problem robiło rozszerzenie tłumacza i wystarczyło je skasować.
temat do zamknięcia.