Google grafika
-
marta128462 last edited by
Witam, ostatnio w mojej Operze pojawił się problem z wyświetlaniem zdjęć w google grafika. Po kliknięciu w jeden z wyników obraz pojawia się po prawej stronie zamiast standardowo na środku. Bardzo mnie to denerwuje, jest niepraktyczne i nie mogę się przez to połapać. Do tej pory korzystałam ze zwykłej Opery, wczoraj ściągnęłam wersję developer bo na niej wszystko wyświetlało się prawidłowo jednak w niedługim czasie znowu się zepsuło. W innych przeglądarkach wszystko działa tak jak powinno. Przeszukałam google ale nigdzie nie znalazłam nikogo z podobnym problemem, macie jakieś pomysły jak to zmienić?
-
arkus1995 last edited by
Mam tak samo. Może to jest zmiana w samej stronie google a nie operze, ale dziwne, że na innych przeglądarkach działa inaczej,
-
A Former User last edited by
Google zmienia interfejs wyszukiwarki grafiki. Nie wszyscy zobaczą to samo.
-
@arkus1995 To jednak rzeczywiście sprawa Google bo dowiedziałam się, że znajoma na chrome ma identycznie
-
@ryszard To jednak jakaś zmiana od Google z tego co wczoraj zauważyłam, byłam pewna że to wina przeglądarki
-
ryszard last edited by
Nie wina tylo tak to jest - dla różnych przeglądarek są różne wersje stron. A jak jeszcze dodać
@annoying-badger said in Google grafika:
Google zmienia interfejs wyszukiwarki grafiki. Nie wszyscy zobaczą to samo.
to już wszystko jasne.
Teraz (na innym komputerze) miałem najpierw wersję boczną a po zalogowaniu dolną.