otrzymaj swój kupon zniżkowy na Międzynarodowy Dzień Zakupów - opera wyświetla mi coś takiego. Jak się tego pozbyć?
-
A Former User last edited by
Nie podejrzewałem operę o spam, a tu od paru dni wyświetla się coś takiego. W jaki sposób można wyłączyć to i podobne komunikaty?
-
@jacyno
Mają sztamę z aliexpress, chodzi o szmal, bo niby o co? Pobierasz Operkę za darmo? Pobierasz.
Ale programiści nie foto-syntezują ze Słońcem a struktura serwerów nie śmiga na azot, którego w powietrzu jest nadal więcej niż tlenu.
Najwidoczniej pieniężenie danych użytkownika już nie wystarcza.
Też już szukam opcji jak to dziadostwo wyłączyć. Dobrze, że są jeszcze inne przeglądarki jeśli zrobi się bardzo inwazyjnie. -
Oczywiście nie jestem naiwny i wiem, że chodzi o kasę. Miałem nadzieję jednak, że można wyłączyć jakoś takie powiadomienia. Jeśli nie, to chętnie zapoznałbym się z Twoją sugestią na jaką przeglądarkę warto się przerzucić.
-
cysorz last edited by
To co zrobiła Opera to po prostu świństwo - jeżeli nie wycofają się z tego przy następnej wersji lub nie znajdzie się narzędzie usuwające to dziadostwo to po kilkunastu latach jej używania się rozstaniemy...
-
ryszard last edited by
Pomysł żeby ta akcja odbywała się w okolicach 11 listopada świadczy o tym, że zarówno osobniki zlecające jak i realizujące mają wrażliwość buraka. I to pastewnego.
Gdy dawno temu zacząłem używać Opery to miała okienko reklamowe. Okienko było w porządku. Teraz są (były) sugerowane adresy na stronie startowej. Też akceptowalne. Ale takie akcje nasuwają tylko jedno pytanie - co oni jeszcze wymyślą.