Nie można wyświetlać filmów na stronach
-
A Former User last edited by
Ubuntu 14.04.05 LTS i Opera 50, brak możliwości oglądania filmów na stronach internetowych, wcześniej wszystko chodziło bez problemów. Zna ktoś jakiś przepis?
-
ryszard last edited by
Ubuntu czy inny linux - w tym momencie aktualna jest jakby 52.0.2871.37
Filmy - to zależy na jakiej stronie bo albo przez flash albo bez.
Tu - https://helpx.adobe.com/flash-player.html - byłeś? I jaki komunikat?
Przykład nieoglądalnego filmu? -
Flash jest zainstalowany i działa sprawdzone na stronie, którą podlinkowałeś. Przykład na brak możliwości oglądania filmów jest taki że o ile na Youtube wszystko się wyświetla o tyle na stronach takich jak wp.pl, tvp.info czy tvn24.pl nie mogę wyświetlić żadnych filmów. Za to kiedy podejmuję próbę odtworzenia filmu na w/w stronach z wyjątkiem Youtube, pojawia mi się informacja że moja przeglądarka nie obsługuje wyświetlania filmów i pojawia się sugestia żebym skorzystał z FF albo Chrome...
-
@willow2 said in Nie można wyświetlać filmów na stronach:
Flash jest zainstalowany i działa sprawdzone na stronie, którą podlinkowałeś. Przykład na brak możliwości oglądania filmów jest taki że o ile na Youtube wszystko się wyświetla o tyle na stronach takich jak wp.pl, tvp.info czy tvn24.pl nie mogę wyświetlić żadnych filmów. Za to kiedy podejmuję próbę odtworzenia filmu na w/w stronach z wyjątkiem Youtube, pojawia mi się informacja że moja przeglądarka nie obsługuje wyświetlania filmów i pojawia się sugestia żebym skorzystał z FF albo Chrome...
Żeby była jasność pojawia się taki napis:
Niestety nie możemy wyświetlić tego materiału wideo
Twoja przeglądarka nie spełnia wymagań techcznych. -
ryszard last edited by
52.0.2871.40 - Posiadasz najnowszą wersję Opery
System: Windows 10 32-bit
Identyfikacja przeglądarki
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/65.0.3325.181 Safari/537.36 OPR/52.0.2871.40Żadnych problemów na podanych stronach.