awaria strony
-
zanaem last edited by
Witam, tak jak w temacie, od rana wyskakuje mi
"awaria strony. Niestety cos spowodowało zamknięcie tej strony. Mogło to być spowodowane konfliktem rozszerzeń lub inną przyczyną. Odśwież stronę lub przejdź do innej strony, aby kontynuować"
Niestety nie działa żadna strona bo wyskakuje taki komunikat. Odinstalowanie i ponowe instalowanie nic nie daje. Wie ktoś jak to naprawić lub czy to jakaś chwilowa awaria?
Pozdrawiam! -
lemari last edited by
Adres tej tajemniczej strony mógłby być pomocny. Oczywiście wszystko zostanie między nami ;).
-
zjj-wwa last edited by
Ja również mam ten sam problem:
Po załadowaniu strony (jakiejkolwiek, dowolnej, KAŻDEJ, np. onet.pl, wp.pl, allegro.pl - cokolwiek)
Pojawia się treść tej strony, wyświetlana prawidłowo. Jednak po około 10 sekundach ta zawartość ZNIKA.
Treść strony jest zastępowana ekranem koloru jasnoszarego i wyskakuje na nim napis:"awaria strony. Niestety cos spowodowało zamknięcie tej strony. Mogło to być spowodowane konfliktem rozszerzeń lub inną przyczyną. Odśwież stronę lub przejdź do innej strony, aby kontynuować"Przeglądarka Opera jest zatem całkowicie nie do użycia.
Odinstalowanie i ponowe instalowanie nic nie daje.
Jak to naprawić ??Odnośnie pytania użytkownika lemari:
Ta strona nie ma żadnego adresu.
To nie jest jakaś tajemnicza strona z "netu".
To jest wewnętrzny komunikat przeglądarki opera.
Nawet jak się otwiera nową zakładkę, bez podania jakiegokolwiek adresu, to komunikat błędu jak wyżej pojawi się po kilku sekundach zamiast standardowego widoku paska wyszukiwania i kafelków z propozycjami najczęściej odwiedzanych stron.W polu paska adresowego, każdej nowo dodanej zakładki pojawia się: "Szukaj, lub wpisz adres".
A w treści okna pojawia się treść komunikatu jak na wstępie.Pozdrawiam,
Czy to może mieć jakikolwiek związek z wirusem iStartSurf ?
(którego całkiem niedawno odinstalowałem w przeglądarce firefox?) -
monika27pln last edited by
Mam podobny problem od kilku dni, tylko, ze powyższy komunikat nie na wszystkich stronach sie wyświetla (np. facebook działa poprawnie). Czym to może byc spowodowane? Czy jest to wina Opery, czy może mam jakiegos wirusa? Używałam programu adwcleaner i nic nie znalazł.
Pozdrawiam