Samoodswieżająca się Opera
-
Deleted User last edited by
Witam
jak w temacie, mam problem. Kiedy próbuje wczytać stronę to nie jestem w stanie. Automatycznie samo odświeża mi stronę w pętli, dopiero jak kliknę krzyżyk zatrzymuje ale nie widać strony. Po odświeżeniu dalej to samo zapętla się samoodświeżanie.
Myślałem że to wirusy ale nie. Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, nie pomogło. I tak czekała mnie reinstalacja systemu, ale to też nie pomogło. Opera bez wtyczek i dodatków.
Wersja 12.17
Kompilacja 1863
Platforma Win32
System Windows 7Co może być powodem? Z góry dziękuję.
-
ryszard last edited by
Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, nie pomogło.
Czyli odinstalowałeś nie do końca
A wystarczyło
http://forumopery.pythonanywhere.com/wątek/552401Czy pomoże nie wiem ale spróbować warto.
-
langu1 last edited by
Mam podobny problem ale pojawił się po najnowszej aktualizacji(Opera 21). Czasem potrafi się zapętlić w odświeżaniu. A cały czas odświeża strone po zmianie karty. Jest to wybitnie irytujące przy korzystaniu z youtube. Pod odpaleniu filmiku zmieniam kartę i jak wracam spowrotem na kartę youtube strona się odświeża i filmik leci od nowa. Dzieję się tak na wielu stronach.
-
a-grzela last edited by
jak to powiedział mój brat " nainstalowałaś gów*a to teraz masz" znalazł program który usuwa niechciane pliki AdwCleaner .Opera działa bez problemu.