Flash iligili sorun
-
7vitess last edited by
slm yardimci kisi benim sorum su neden bukadar tarayici cesidi kafam karisti neyi indierecegimi sasirdim 64 bit indirsem flash sorun 32bit indirsem secenekleri elle girmem lazim bu html5 olayini tarayici destekliyor ama
burda hangi versiyonu beta dev. ne varsa indirip denedim bu resimdeki gibi flash secenek kutucuklari ikitane ve ben siteleri elle eklemeliyim izin vermek icin su operalari toplasak da bir ad mi oluyor tek tarayici olarak operamizi kulansak opera harici hic bir tarayici hosuma gitmiyor ama son zamanlarda flash olayi canimi sikiyor bir en son versiyon ve windows 10 64bit pc me en uyun nedir cok kafam karisti insallah yardimci biri cikar
-
A Former User last edited by
@7vitess selam,
Öncelikle flash player yüklü olmalı, eğer yüklü değilse bu linkten indirip bilgisayarına yükle.
Adobe Flash Player indirOpera USB sürümünü yada normal opera 32bit sürümü kullanabilirsin. Ayrıca daha pratik olması için sık kullandığın flashlı siteleri istisnaları yönet kısmına eklersen izin ver isteğini almadan flashlar direkt çalıştırılır.
Örneğin bu şekilde:
-
Daha önce tüm sitelerin flash player çalıştırmasına izin ver seçeneği çıkıyordu sanırım şimdi kaldırılmış, birçok sitede sorun yaşıyorum.
-
@escobar2 evet eskiden sitelerin flash çalıştırmasına izin ver diye bir seçenek vardı, onu kaldırmışlar önceden sor seçeneğine mahkum edilmişiz. Bazı sitelerde Opera nın yüklü olan flash playeri bile görmediğini farkettim. Siteyi elle eklemek zorunda bırakılıyoruz.
Gözümden düştün Opera. Chrome tabanlı başka bir tarayıcıda kullanıyorum, böyle takla attırmıyor bize.
Ayrıca bu nasıl bir forum, onaylama mantığı nedir abi. Dumanla haberleşsek daha hızlı olur.
-
Son derece saçma olmuş her site için tek tek onunla mı uğraşıcam? Youtube video ayırma, vpn, dahili reklam engelleme sebebiyle çok kullanışlıydı ama bu güncellemeyle birlikte vazgeçmek üzereyim operadan.
-
@escobar2 bende aynı sebeplerle kullanıyorum mecbur eski sürümlere döneceğim.
Benim favorim Slimjet, vpn hariç fazlası mevcut dene derim. -
Opera harika bir browser ama şuraya bakıyorumda bir dünya şikayet var. Opera web designda da büyük kolaylık sağlıyor. Diğer tarayıcıda olmayan önizlemeler var. Benim guinea pig hakkında bir sitem var ve genellikle düzenlemeleri opera ile yapıyorum.
-
@guineapig web designde diğer chromium tabanlılara göre ne ekstrası var tam olarak bilmiyorum ama şuan vpnden başka bir farklılıkta göremiyorum. Konuya gelicek olursak bencede Opera iyi bir tarayıcı ama sorun şu Chromium gibi flash konusunda çok katı davranıyor.