OLX źle działa w Operze
-
skwarek last edited by
Witam. Używam Opery od kilkunastu lat (ponad 10 lat). Mimo wad jestem cały czas z nią. Mam obecnie Operę 48.0.2685.16 (PGO)na Windows 8.1 64-bit . Problem zaczyna się po wejściu na jakąkolwiek stronę OLX. Wybieram np. rowery lub częsci motocyklowe , wpisuję jakąś nazwę że by olx wyszukał, znajduję i zaczynam przeglądanie . I teraz otwieram stronę z danym towarem ,czytam ,powiekszam zdjecia i wychodzę z niej klikając na strzałkę (wstecz). I teraz zaczyna się problem. Przeglądarka nie cofa mnie do poprzedniej strony tylko jak gdyby o dwie strony. Inaczej to jeszczę ujmę. Po wpisaniu nazwy ,znajduje powiecmy 10 stron z tym co mnie interesuje. Jak na pierwszej stronie wejdę w daną aukcję ,i znowu wcisnę wstecz to musze ponownie wpisać nazwę towat ąby znowu było te 10 stron. Jak przejdę na 2 stronę z towarem i tu otworzę stronę i znowu wrócę to przeglądarka nie cofa sie do strony 2-j tylko na 1 -ą . Jedynie jak aukcję dodam na moje konto do obserwowanych ,to wtedy prawidłowo wraca do poprzedniej strony , ale też nie zawszę . I ta sytuacja ma już miejsce kilka m/c. Pisałem do admina OLX , sprawdził i powiedział że jest to wina przegladarki Opera. W innych przeglądarkach wszystkie strony OLX działają super. Zróbcie coś z tym problemem bo już nie wyrabiam ze stronami OLX , bo już uruchamiam Google Chrome tylko do OLX bo już straciłem cierpliwość do Opery. Pozdrawiam.
-
ryszard last edited by
Używam Opery od kilkunastu lat (ponad 10 lat)
I przeglądanie na wielu kartach jeszcze nie stało się Twoim jedynym sposobem?
Ładuję stronę z listą ofert, na wybranych klikam "otwórz na nowej karcie". Konkretna oferta się ładuje a w tym czasie dalej przeglądam listę. Gdy mam już kilka załadowanych kart z ofertami to je przeglądam, bez zamykania karty z listą. I nawet nie wiem, że jest jakiś problem między Operą a serwisem z ofertami.
Co Ci miał admin napisać
Z tą Operą to tylko same problemy bo zupełnie inaczej działa w niej mechanizm blokowania niechcianych elementów