image previewer, schrzanił się
-
zajonc last edited by
hej
Mam opere next 21.0.1432.31, miałem rozszerzenie imagepreviewr razme z LinkRedirector, służy to do podglądu obrazów.
ale nagle coś się zj$#%@#$o, pokazuje obrazy ale zawsze najwiekszy rozmiar i zjeżdza to na dół: http://postimg.org/image/7myvqf5kv/
nie da sie rozmieścić tego żeby dopasowywało autmatycznie, na innym komputerze z tą samą operą działą jak należy. Grzebanie w ustawieniach nic nie zmienia, tak jakby sie zawiesiło, odinstalowanie dodatku i ponownie zainstalowanie też nic nie daje, czyszczenia opery też nic. -
zajonc last edited by
Narazie pomogło przejscie na zwykłą opere20, i tu kolejne pytanie, da sie jakoś zaimportować hasła i loginy z opery next 21 do opery 20? przekopiowałem pliki z profilu next na 20 ale nie widzi haseł.
-
zajonc last edited by
Nie umiem rozczaić tego dodatku, zbyt skomplikowane ciut:) jak tym niby zaimportować hasła z opery next to opery 20?
-
lemari last edited by
Instalujesz to rozszerzenie na Next, po instalacji (email + hasło ) logujesz się, LastPass się zapyta czy zaimportować hasła z przeglądarki (czy jakoś tak).
Potem instalujesz to rozszerzenie na Operze, logujesz się i masz hasła z Next. -
zajonc last edited by
Dobra, imagepreviewer już działa, kolidowały z nim jakieś inne rozszerzenia i po wywaleniu dwóch działa ok, ale ten lastpass i tak sie przyda, tnx:)
do zamknięcia.