Opera 39 - czy możliwe jest dodanie przycisków, wyszukiwarek na pasku zakładek, itp.?
-
gianbuffon last edited by
Witam,
niestety po wielu latach używania Opery 12 zostałem zmuszony do przejścia do nowej wersji "Opery".
Stara nie radziła sobie z coraz większa ilością stron www, muliła.
Nowa na pierwszy rzut oka jest ok. Przede wszystkim szybka i ze wszystkim sobie radzi.
Jednak kilka rzeczy mi w niej przeszkadza.W Operze 12 dodałem sobie kilka rzeczy, m.in:
-
przyciski 'przejdź' na pasku adresu i wyszukiwarki. Nie musiałem za każdym razem klepać Enter na klawiaturze. Spore ułatwienia, no i przyzwyczajenie.
-
wyszukiwarki allegro i youtube na pasku zakładek oraz znajdź na stronie na pasku adresu
-
przycisk zaloguj (kluczyk) na pasku adresu
-
przełącznik przy bocznej krawędzi okna
Niestety nie mogę znaleźć żadnej opcji związanej z dostosowywaniem wyglądu w ustawieniach Opery. W internecie też nic nie mogę znaleźć.
Czy jest możliwe, aby którąkolwiek z tych rzeczy wprowadzić do nowej Opery? Jeśli nie, to może ktoś dokopał się do jakichś info, czy autorzy zamierzają coś z tym zrobić w kolejnych aktualizacjach?Dzięki za zainteresowanie
Pozdrawiam -
-
hardfall88 last edited by
niestety musisz iść na kompromisy ja tam lece albo gestami myszy albo skrotami i w mgnieniu oka mam to co napisales no moze czasem dwa razy klikne zamiast gotowa kombinacje wklepie na klawie,...