Opera Mini 8
-
kubakubus last edited by
Czy jest możliwość zmiany otwierania nowych kart w tle? Irytujące jest, że jak otworzę ich parę to wyświetlane są kolejno od ostatniej otworzonej, a nie najwcześniej. Już lepsze było rozwiązanie z7ki, że każda nowa karta szła na koniec.
Zauważyłem, że 8ka ma problemy z zapamiętaniem układu stron szybkiego wybierania. Zapamiętała jakiś starszy układ, ale jak go zmieniam, to ciągle do niego wraca.
Nie działają lokalne serwisy gazeta.pl, na 7ce działają.
-
grzejnik32 last edited by
u mnie nie ma takiego problemu na androidzie. mam najnowszą wersję. dołączając się do tematu. chciałem zapytać polskich pracowników Opery z Polski. Dlaczego wersja mini ma problemy z otwieraniem linków? chciałem dziś CV sobie wypełnić i d..a. nic sobie z tego nie robicie? wyjechaliście na zmywak do Anglii czy co? :-\
-
A Former User last edited by
Akurat wersja na Androida jest w tej chwili rozwijana w Szwecji, komentarze po polsku będą potrzebować dodatkowego kroku. Polecam zatem korzystanie z opcji 'zgłoś błąd' w ustawieniach i wypełnianie zgłoszeń w języku angielskim.
To co opisaliście (poza problemem z otwieraniem linków - zbyt generyczne zgłoszenie) przekazałem kolegom ze Szwecji.