opera mini Windows Phone beta
-
sirmaximustr last edited by
Merhaba,
Bugün maillerime bakarken gorur görmez indirdim opera mini beta'yı.
Bir Microsoft fan i olarak lumia 525 kullanıyorum ve gayet de memnunum.Kesinlikle f/p urunu bir telefon.Herneyse;karşılaştığım sorunları,goruşleri bu forum altından bildirmeye çalışacağım Opera Mini'nin gelecekte daha iyi olabilmesi için.
-uygulamayı indirdiğimde ilk tıklamamda beni uygulamadan attı[bu sanırım hemen hemen herkes de yaşanan bir sorunmuş].
-Bazen sayfaları yuklemekte ve sayfayı ekrana sığdırmakta sorun yaşıyor Opera Mini sanırım.
-DonanımHaber Forum'da mesela mesajıma .gif ekleyemiyorum ve sayfadaki gif'ler hareketsiz gorunuyor.
-Opera Mini,Internet Explorer ile karşılaştırılığında sayfaları açma konusunda biraz daha yavaş kalıyor.
-Kelime tavsiyesi ve duzeltmesi yok.
-Ha bir de son olarak;Biz Windows Phone kullanıcıları olarak Opera Mini'ye geçerken şöyle birşey olmasını istiyoruz:Verilerimizi,kayıtlı şifre vs.leri IE'den Opera'ya aktarma seçeneği güzel olurdu;)
-Bunlar şimdiye kadar karşılaştığım olumsuz yanları Opera Mini'nin.
Olumlu olarak yeni sekmeyi sonunda arka planda açabilmek gerçekten süper:)
Bunun henüz bir beta olduğunu göz onunde bulunduruyor ve ilerde tam surume geçtiğinde daha iyi olacağını umarak ve bu goruşlerimin bir karşılık bulacağını düşünerek yazımı bitiriyorum.
-
balikesirdesatilikdaireler last edited by
Opera tarayıcıyı telefonumda kullanıyorum.İnternete daha hızlı bağlanıyorum.Özellikle kısa yolları büyük kolaylık sağlıyor.Tavsiye ederim. http://balikesirdesatilikdaireler.com