Szybkie wybieranie.
-
arturlata last edited by
Wlaczylem synchronizacje w Operze no i sie zaczelo. Na glownej str. szybkiego wybierania foldery maja pizdzace, klujace oczy, jasne tlo. Wczesniej bylo szare i takie pragne miec ( nie chodzi tu o MOTYW)! Jak to zmienic? Gdzie w ogole sa ustawienia szybkiego wybierania? Chce miec 6 kolumn, jak przed synch., ale automatycznie wrzuca mi 5, choc w tych podstawowych ustawieniach mam max ilosc kolumn 6. Pomocy.
-
dgim last edited by
Tja, mam takie same odczucie. Oblesnie to wyglada, i wali po oczach tak, ze szok. Co rusza cos w speed dial'u to rozwala koncept. Nie bede tego uzywac w tej formie, albo zmienie na jakies rozszerzenie albo zmienie browsera, jak Vivaldi przyspieszy tempo...
-
arturlata last edited by
dgim,
pogrzebalem troche i, aby uzyskac "stare" szybkie wybieranie, musisz w funkcjach eksperymentalnych w "Eksperimental start page" ustawic wylaczone.link do f. eksperymentalnych: opera://flags
-
dgim last edited by
Dzieki za info.
Dobrze, ze chociaz dali, do tego w tak szybki sposob, bez glebszego grzebania - mozliwosc wylaczenia tego eksperymentalnego badziewia -
maxkonrad last edited by
A mnie się podoba, tak jak reszta nowych skrótów na speed dialu. Tylko mogłoby to przy przełączaniu działać szybciej. Brakuje mi przycisku kosza, ale to podobno wyjdzie w następnej wersji.
-
dlaserpl last edited by
Coś się dzieje złego z folderami w karcie startowej! Łączą się strony! Foldery zmieniają położenie! O co chodzi!
-
arturlata last edited by
dlaserpl nic takiego nie zauwazylem u mnie. Moze cos w ustawieniach? jakies autorozmieszczanie?